Wednesday, December 30, 2015

Menuju Mahligai

Sayang…Itu mahligai bahagia buatmu, yang menjadi idamanmu sejak lahir lagi, yang kau impikan kesenangan selamanya, dengan pilihan yang kau cari dan kau kejar ia. Terpancar diwajahmu kegembiraan setelah kau mendapatkannya…senyumanmu, tawamu, girang dan melonjaknya kamu tika itu…Nah, kini kau beruntung, punya teman siang dan malam, yang memberikan segalanya kemewahan hidup yang kau dambakan…segalanya yang kau pinta kini menjadi kenyataan..Sayang, cukup sudah kau duga aku…cukup sudah cukup sayang…

Founder
WeChat @ Whatsapp : 019-650 2783

Thursday, December 24, 2015

Bahagia

BAHAGIA. Perkataan yang indah, yang menawan diucap. Yang dicari oleh setiap insan bernama "kamu". Bahagia bukan untukku kerna ia untuk kamu. Yang dulu kau cari yang dulu kau gila tentangnya..Nah, ambillah bahagiamu…


Founder
WeChat @ Whatsapp : 019-650 2783

Thursday, December 17, 2015

Tolong Teman

"Teman…aku disini untuk mengiringimu dalam perjalanan, Teman…aku disini sebagai batu alas tempat kau berdiri, Teman...aku ada disini untuk kecantikan yang kau ingini, Teman...aku terbakar kadang hangus kau lakukan, Namun aku sabar hanya kerna memberikan kau selesa dan bahagia…Atas pilihanmu…Ya, pilihanmu. Kau duga aku walau kau tahu aku hancur...Dan kau duga aku sepertinya aku ini tidak punya jiwa. Terima kasih Teman, kerna kau tempang seumur hidupmu bagiku. Tempangmu yang dulu ku percaya…kini tidak lagi…"

Tuan2 dan Puan2,
Nukilan sahabat saya ini saya siarkan untuk tatapan semua. Terima kasih pada pemilik nukilan sebab sudi memberi ruang pada saya dalam arena kehidupannya. Terima kasih tuan!


Sebagai sedikit perubahan pada blog yang saya akan terajui ini untuk masa2 mendatang. Foto diatas adalah dari sahabat lama saya seorang jurugambar perempuan yang berasal dari Batu Pahat iaitu EZUNAZ..Saya diamanahkan untuk buat album, edit dan print gambar beliau. Ini antaranya sekeping yang saya kongsikan sebagai perbandingan. Kadang2 gambar cantik bukan hanya melalui kamera sahaja. Ianya perlu diproses dan diadun. Terima kasih EZUNAZ kerana bersama meebandungsirehjunjung kini.


Founder
WeChat @ Whatsapp : 019-650 2783

Monday, December 14, 2015

Sadarku Akan Hadirmu...

Disaat waktu berhenti…Kosong…Dimensi membutakan mata memekakkan telinga…Lalu diri menjadi hampa…saat paradigma tak lagi digunakan untuk menerka…Sadarku Akan Hadirmu…Mematahkan sendi-sendi yang biasanya tegak berdiri…



Founder
WeChat @ Whatsapp : 019-650 2783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Saturday, December 5, 2015

Amir & Laini

Tahniah Amir…kao berjaya menjadi suami Laini…Tahniah Laini..kao cantik masa majlis perkahwinan kao ngan Amir…Aku bangga beb.



#foto #fotokahwin #perkahwinan #jurugambar #muar #Batu Pahat

Founder
WeChat@Whatsapp : 019-650 2783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Wednesday, November 25, 2015

SADAR

Assalammualaikum kawan2 saya…selamat siang dan selamat menjalani hari2 kalian dengan semangat kehidupan. Alhamdulillah saya masih bangkit seperti sediakala saat ini. Lama juga saya tidak melawat kawan2 saya disini dan hari ini saya kembali dengan kesadaran yang lebih luas dari sebelumnya. Pengalaman yang saya timba dari hari ke hari dengan usaha ikhlas sebalik tabir akhirnya membuahkan hasil yang sangat lumayan buat saya. Di sini saya belajar banyak perkara, belajar tentang manusia dan belajar tentang sifat2nya…Teringat rangkap lagu Two Phat "Ada berisi ada yang kurus, Ada melencong ada yang lurus, Bukan semuanya tulus, Ada sempurna ada kurang upaya, Ada yang jadi buta hanya bila sudah kaya"

Gambar ini says share sebagai pembuka bicara blog ini, tika baring memandang langit kala malam hingga tidak sadar fajar menyingsing menyinari siang…SADAR.


Founder
WeChat @ Whatsapp: 019-650 2783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Saturday, June 13, 2015

Siti Nur Syazwani Pose




Jurugambar & Illustrator
wanzs : 019-650 2783
emel : kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Sunday, June 7, 2015

Siti Nur Syazwani & Haszahari

Parit Jawa Muar








Jurugambar Dan Illustrator
wanzs : 019-650 2783
emel : kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Sunday, May 31, 2015

Majlis Perkahwinan Jana & Epul Serta Zie & Azfar 2

Batu Pahat Johor





Jurugambar & Illustrator
whatsapp@call: 019-650 2783
emel : kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Monday, May 25, 2015

Majlis Perkahwinan Jana & Epul Serta Zie & Azfar

Batu Pahat Johor



Jurugambar Dan Illustrator
wanzs : 019-650 2783
emel : kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Sunday, May 17, 2015

Prewedding Aidil Dan Hidayah

Lokasi Tanjung Muar.
Insha Allah majlis perkahwinan mereka pada Ogos 2015.


Jurugambar & Illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com
kamarulazuan@gmail.com

Wednesday, May 6, 2015

Majlis Pertunangan

Edzmeer Yuzer dan Aqilah Zaffan (Melaka)



Jurugambar & Illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com
kamarulazuan@gmail.com

Thursday, April 30, 2015

Outdoor Session

Fesha & Rizal Putrajaya



Jurugambar & Illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com
kamarulazuan@gmail.com

Saturday, April 25, 2015

Produk Tudung PwHiJab

Shoot Untuk produk tudung


Jurugambar & Illustrator
wanzs : 019-650 2783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Tuesday, April 21, 2015

Model Tudung PwHijab

PwHijab




Jurugambar & Illustrator
Wanzs : 019-650 2783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Tuesday, April 7, 2015

Hazam Dan Najwa

Untuk tempahan edit gambar album pengantin dan perkhidmatan fotografi perkahwinan tempahan akhir untuk JULAI 2015 dibuka sekarang. Boleh whatapps ditalian 019-650 2783. Terima kasih.








Jurugambar & Illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com
kamarulazuan@gmail.com

Friday, March 27, 2015

Album Perkahwinan

Antara album perkahwinan yang diminati sejak beberapa tahun lalu hingga kini. Custom album perkahwinan menjadi pilihan yang tidak menghampakan pasangan pengantin. Ini saya share muka surat pertama dan muka surat ke tujuh yang saya dah buat untuk Hazam & Najwa yang telah melangsungkan perkahwinan mereka minggu lepas. Tahniah Hazam & Najwa. InshaAllah saya akan ke Felda Kepis untuk tugasan minggu ini. Untuk tempahan editing dan album sila hubungi saya ditalian 019-650 2783 dan tawaran harga untuk April masih dibuka.

Saya akan update beberapa keeping gam bar Hazam & Najwa kemudian…sekarang check tool untuk Felda Kepis. Jumpa nanti ya!


Jurugambar dan Illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Monday, March 16, 2015

Album Perkahwinan Murah Dan Mudah!

Assalammualikum semua, ramai yang bertanya dan ramai juga yang survey harga pakej fotografi perkahwinan dengan kos sederhana dan murah pada saya. Dan ramai juga yang berkira-kira dengan gambar-gambar kenangan yang TIDAK BISA BERULANG kembali. Ramai yang berhabis wang ringgit hanya utk pelamin yang cantik dan bila habis majlis pelamin itu akan dibuka dan tidak tidak kekal dirumah pengantin. Ramai juga yang nak pakai baju serba gemerlapan sehelai baju boleh jejak rm600 sekali pakai tetapi…RAMAI yang sanggup bayar FREE untuk gambar kenangan mereka. Ok, Ini saya bagi harga untuk album pengantin yang boleh capai harganya TIDAK SAMPAI RM1000 pun tuan2 dan puan2…Janganlah nak berkira sangat dengan solekan pelamin dan baju sedangkan ianya tidak kekal hanya sehari je pakai, yang kekal adalah gambar untuk bertahun lamanya…Saya berikan kalian yang bakal menempah album dan khidmat dari saya dan rakan2 yang lain dengan harga boleh capai iaitu RM900 sahaja untuk album MOCKUP ini. Terima kasih.




Jurugambar perkahwinan dan Illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Tuesday, March 10, 2015

Edit Album Perkahwinan

Masih dalam mood editing dan susunatur album perkahwinan. Ini sample dari Fieshioda de moment dan juga dari RGStudio. Hubungi saya untuk editing album perkahwinan di talian 019-650 2783



Jurugambar dan Illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Thursday, February 26, 2015

Sample Editing Album Perkahwinan

Salam kepada semua semoga keadaan baik2 saja ya. Kali ini saya share sekeping gambar sample album perkahwinan untuk rujukan. Ini gambar Wan dan Hawa yang telah berlangsung awal tahun ini saya bawakan sebagai perbandingan antara gambar original dari kamera dan gambar yang telah saya edit untuk diabadikan dalam album perkahwinan mereka. Seperti biasa saya edit semua gambar untuk album custom dan photobook dan untuk mockup album dengan 4R print itu saya hanya edit kulit album + 8 X 12 print muka pertama. Untuk tempahan editing bolehlah whatsapp saya di nombor tertera ya. TQVM kawan.



Jurugambar dan illustrator
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Wednesday, February 18, 2015

Zunuraini Dan Sallehuddin

Semalam saya menaip panjang untuk pos sambungan Zu & Din…Alamak line slow giler lah pulak makanye apa yang ditulis semalam tidak sempat disave dari blog ini..hampeh! pagi2 menaip semula tapi dah lupa apa yang saya tulis semalam, yang saya ingat minggu ini saya akan berada di Segamat InshaAllah untuk melihat En. Mohd Yusof Easa shoot majlis perkahwinan Akma. Oh ada dua lagi pengangtin yang saya tidak update dari Johor Bahru dan juga Kampung Kecil Bukit Kepong. Hari ini saya bertolak balik ke Felda Palong 7 dan akan update semula blog ini pada minggu hadapan. Cuti Tahun Baru Cina ini saya ucapkan selamat memandu dijalanraya dan selamatkan duit kalian dari perompak2 ditepi jalan ya!






Jurugambar Kampung
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com