Monday, December 29, 2014

Album Perkahwinan 12 X 18

Ada 40 Helai bersamaan dengan 80 mukasurat. Semua gambar diedit, dan kulit luar album adalah metarial plastik tekanan panas. Ini Gambar Cover Album depan dan belakang yang saya buat untuk Azizi dan Fatin yang selesai majlis perkahwinan mereka baru2 ini di Melaka. Tahniah keduanya dari saya meebandungsirehjunjung dan juga rekagrafik studio.


Jurugambar kampung solok
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Saturday, December 20, 2014

Anuar Dan Nabilah

Minggu lalu saya di jemput oleh rakan karib saya iaitu En. Rohaizat Bahtom owner maroonfourgraphic dalam satu tugasan di Senawang. Kali ini saya jadi backup OP kepada maroonfourgraphic dan kami berdua ditugaskan dimajlis Anuar dan Nabilah. Pasangan yang comel dan baik2 saja Alhamdulillah. Malam pernikahan dan persandingan pada hari berikutnya serta rahmat Allah turun dengan lebatnya ketika sesi fotografi luar. Alhamdulillah juga saya ditemukan dengan En. Syahrin Aziz dengan para pembantunya juga sedang mengambil shot2 menarik di tempat sama. Sempat juga saya suruh rakan saya snap sekeping gambar saya bersama En. Syahrin…Apapun! terima kasih kepada semua yang menjayakan majlis ini, kepada Ijat thanks a lot, kepada Mazni dari negri padang pasir puting beliung juga terima kasih, Anuar yang demam entah berapa biji pil terkorban juga..terima kasih…InshaAllah MAC 2015 maroonfourgraphic bertemu lagi dengan meebandungsirehjunjung dalam tugas yang…..penat! (",












Jurugambar kampung solok
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Sunday, December 14, 2014

Dewi Dan Hilmi 2



Jurugambar Kampung Solok
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Thursday, December 11, 2014

Majlis Pernikahan Wan & Hawa




Jurugambar Kampung Solok
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Wednesday, December 3, 2014

Hazril Dan Aishah



Jurugambar Kampung Solok
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Tuesday, November 11, 2014

Dewi Dan Hilmi

Saya tak sempat nak citer panjang…kejadian berlaku di Keramat dan berlanjutan ke Putrajaya..Tahniah Akla sebagai organ penggerak.


Jurugambar Kampung Solok
wanzs : 019-650 2783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Friday, October 3, 2014

Cetakan Canvas Dan Frame

Nah ini contohnya..



Jurugambar Kampung Solok
wanzs : 0196502783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Sunday, September 21, 2014

Monday, September 8, 2014

Album Pilihan

Assalammualaikum…lama menghilang kemana? Ada disini masih operasi seperti biasa takde yang tak biasa. Tambahan kerja-kerja advertising masih banyak belum siap lagi mahu buat design baju dan macam-macam lagi kerja "main-main"…hmmmm, Ok takyah citer panjang nanti bos marah! Nih nak bagitau kepada pasangan pengantin untuk buat pilihan album kahwin mereka. Okey, kalian boleh pilih banyak servis dan perkhidmatan foto perkahwinan antaranya ialah, Album Kustom Berkulit Tekanan Panas atau anda pilih Album Kustom Kristal atau anda pilih Album Buku dengan banyaknya pilihan mukasurat. Mungkin untuk yang lebih biasa kalian boleh pilih untuk cuci kimia dengan saiz standard 4R dalam kuantiti 100 keping ke atas. Ada juga servis Tembak Dan Bakar Terus yang lebih ekonomi bagi yang dah ada designer dan editor foto. Pilihan ditangan kalian dan selamat berusaha! (",



jurugambar kampung solok
wanzs : 0196502783
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Wednesday, June 25, 2014

Mahathir Dan Emilia

Tahniah Pengantin…



Wedding Photographer
Wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Thursday, June 19, 2014

Hafiz Dan Suri

Tahniah Pengantin…



Wedding Photographer
Wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Thursday, June 12, 2014

Majlis Pertunangan Faridah Dan Nurudin

Selamat Bertunang…(",




Wedding Photographer
Wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Sunday, May 4, 2014

Majlis Persandingan Man & Ida

Semua dah selamat dah…Alhamdulillah tahniah Man dan Ida…



Wedding Photographer
Wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Monday, April 28, 2014

Custom Album 10 X 24

Tahniah Ain dan Sharul…


Wedding Photographer
Wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Saturday, April 19, 2014

Takpala..Hang Hensem Ka Tak Hensem Ka Aku Up Jugak Maman

Hehehe Thanks Maman…Takyah sedey sangatla k hang dah kawin pown dah selesai majlis pernikahan hang. Takdak kesahla hang tak hensem tak cun aku tak up gambar hang…Ni aku up sekeping dua untuk hang. Selamat Pengantin Baru Man dan Ida. Aku doakan kebahagiaan rumahtangga korang berdua..Aminnnn.




Wedding Photographer
Wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
meebandungsirehjunjung.blogspot.com

Tuesday, April 8, 2014

Irman Dan Ila 2

Dah lama rasanya tak sempat update. takyah bayak cakap sangatlah ye. Ni gambar Irman dan Ila di rumah bertandang. Kepada Najiha dan Fatah, Norain dan Sharul, Ali dan Khalijah, Maman dan Ida serta Asyadi dan Syidah…Selamat Pengantin Baru…


Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com

Sunday, March 9, 2014

Irman Dan Ila

Selamat pengantin baru buat pasangan Irman dan Ila…



Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik 

Friday, February 14, 2014

Studio Photoshoot

Here a couple picture we shoot for studio lighting with Ain. Thanks to Alif and Era for the coorporate to succeed on this.



Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik 

Wednesday, January 29, 2014

Promosi Pakej Perkahwinan 2014

Salam kepada semua peminat dan follower blog meebandungsirehjunjung ini semoga ceria hendaknya kalian semua. Hari ini bersempena dengan tahun baru yang disambut oleh kaum cina saya mengucapkan selamat tahun baru. Dan juga sempena tahun 2014 saya poskan promosi yang sememangnya saya jarang buat untuk bakal pengantin. Tapi hari ini Alhamdulillah saya berikan diskaun dengan harga boleh capai punya untuk meraikan pasangan yang bakal berkahwin pada tahun 2014. Promosi ini bermula pada Februari hingga Mac 2014 sahaja. Boleh hubungi saya ditalian 0196502783. Diharapkan dengan pakej diskaun ini pasangan bakal pengantin dapat yang terbaik dengan perkhidmatan sama seperti harga biasa kami. Till then, Selamat bercuti dan berhujung minggu kawan2!

 
Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik 

Wednesday, January 15, 2014

Model Photoshoot Telekung Kanak2

Beberapa keping gambar yang diperlukan untuk butik menjual baju kurung tudung dan telekung dewasa dan juga kanak2. Shooting diadakan di Icreative Fliming Studio Muar petang semalam. Untuk model muslimah kami aan membuka permohonan sekali lagi dalam waktu yang terdekat. Kepada pemohon khasnya wanita sila hubungi saya 0196502783 untuk sesi uji bakat. Syarat2 ujibakat akan saya beritahu kelak. TQ



Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik 

Saturday, January 4, 2014

Madu Kelulut

Ini sebahagian daripada projek untuk Icreative Fliming tentang serangga kelulut. Tahukah kalian tentang serangga ini? Kelulut merupakan serangga bersayap yang mengumpul madu dari bunga buah buahan dan juga bunga yang mengeluarkan madu. Proses kerjasama koloni serangga ini mampu menghasilkan madu lebah kelulut sebanyak 1liter selama hampir 2 minggu. Ianya bergantung kepada sesebuah koloni serangga itu samaada bekerja keras atau bermalas2. Bagi saya pula bukanlah sesuatu yang mudah untuk mendapatkan shot terbaik serangga ini berikutan ianya bergerak bebas dan agak kecil saiznya berbanding lebah madu. Saya paparkan beberapa keping gambar yang bagi saya agak menarik untuk tatapan semua.



Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik