Sunday, December 29, 2013

Selamat Menyambut Tahun Beban Negara 2014

Dah lama tak up gambar besar macam ni. Harini sementara menyiapkan album tambahan Saifuddin saya up gambar buah hati kesayangan kami. Awwal Zulfa sudah memasuki 7 tahun...sekejap rasanya masa berlalu kan...Foto ini diambil ketika Awwal mengalami demam campak...saya edit dan buat kesan kudis utk paparan ini. Apapun...tahun 2014 adalah tahun yang sangat2 mencabar buat semua golongan marhaen yang miskin bertambah susah yang sederhana mula berkira2...hurmmmmm pilihan sudah berlalu sekarang sedang menunggu janji dicapati...Terima kasih kepada golongan 47% kerana pilihan anda adalah pilihan yang tepat untuk semua mengenali lebih dekat ketua tertinggi yang duduk disinggahsana...Tahniah!



Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik 


Wednesday, December 11, 2013

Aidah & Syahir

Sebelum menutup tahun 2013 saya paparkan beberapa keping foto pengnatin Aidah dan pasangannya Syahir. majlis telah pun berlangsung di Felda Layang2 Simpang Renggam Johor. Tahniah buat pasangan dan selamat pengantin baru dari saya dan rakan.

 



Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik 

Wednesday, December 4, 2013

Reformasi RGS

Assalammualaikum kepada semua pengunjung blog meebandungsirehjunjung... Blog ini sebagai mewakili RGS ( Rekagrafik Studio Photography) dalam apa jua hasil kerja dan foto2 pelanggan ingin mewar2kan tentang perubahan yang bakal dilakukan oleh RGS bersempena dengan kehadiran tahun baru 2014 tidak lama lagi. Beberapa perubahan melibatkan design, konsep serta teknik dalam memenuhi kehendak setiap pelanggan yang pelbagai. Berikutan dengan itu saya sebagai owner blog ini memaparkan beberapa perubahan untuk tahun 2014. Sebagai pengenalan inilah logo terbaru RGS dan hasilkerja akan kalian lihat perubahannya kelak. Terima kasih kerana kekal bersama kami untuk sekian kalinya.




Photographer
Art and Designer
Potrait Skecthing and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com
www.facebook.com/rekagrafik