Monday, March 26, 2012

Dr. Murni Dan Tuan Kamarul

Ini fotonya Murni dan Kamarul yang sempat saya share kat blog meebandungsirehjunjung. Foto asal boleh lihat di FB saya yang mana saya paparkan foto sebelum dan selepas olahan. Tentu terkejut dengan pendedahan ini kan kerana ada juga bakal pengantin yang telefon saya lantas bertanya mengapa hanya foto yang telah di edit sahaja yang saya upload..hurmmm jawapannya mudah saja inilah hasil kerja saya yang bukan makan ular setakat susun dan tampal. Nak lihat yang original utk foto ini? ('',


Ok untuk kali ini saya hanya sempat share foto Murni dan Kamarul...InshaAllah saya dalam proses utk membuat editing foto Liana dan Shayful pula, tapi bukan utk custom album atau foto album ya..ini utk poster filem cintan cintun mereka berdua dengan saiz 4 X 5 kaki. Tungguuuu!

Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783
kamarulazuan@gmail.com

Monday, March 19, 2012

Terima Kasih Daun Keladi

Alhamdulillah sudah jauh berjalan sudah banyak pemandangan tapi belum puas pengetahuan, yang ada kena tambah lagi dan lagi dan lagi. Malam ini saya baru sempat utk update blog meebandungsirehjunjung ini buat seketika. Masih belum sempat untuk sharing gambar2 perkahwinan yang saya ambil sejak cuti sekolah bulan MAC ini. Apapun saya hanya ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua pengantin yang telah bersama saya dan kawan2 di majlis indah mereka. Disini saya ingin mengucapkan selamat..selamat..dan selamat kepada Muin dan Maisarah, kepadaLiana dan Shayful, kepada Murni dan Kamarul serta kepada Qayum dan Maya. Tak lupa buat Liana dan Faisal yang telah share album perkahwinan dan kepada Dr.Asmaini yang buat album besar. Dan yang paling akhir sekali kepada cikgu Ezantey dan Hafis InshaAllah akan buat editing utk album perkahwinan kalian. Walaupun bukan saya yang jadi OP ketika majlis itu tapi...kira oklah jugak saya boleh buat editing utk kalian. Emmmm..gambar dari D80 dan D90...kalau penataan kurang bagus dan kerjasama tak ada maka...saya kena usaha lebih sikitlah utk album tu nanti (", Apapun...Tungguuuu!


Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Thursday, March 8, 2012

Majlis Perkahwinan Nur Aliah Syazwani Dan Muhammad Khafiz

Terimakasih kepada Siti dan keluarga yang terus menerus memberi sokongan kepada saya dan rakan2 yang lain. Dari Melaka sampai ke Batu Pahat perjalanan yang di tempuh terasa singkat dan waktu berjalan tanpa menunggu sesiapa. Kini Khafiz pula yang melangsungkan perkahwinannya dengan Aliah...Semoga hubungan berkekalan selamanya. InshaAllah majlis dirumah Khafiz akan berjalan dengan jayanya...Aminnnn.

Seperti biasa beberapa bahagian dari album ini dipaparkan di www.facebook.com/rekgarafik.

Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783
Email : kamarulazuan@gmail.com