Thursday, July 21, 2011

Anza Dan Amirul

Memandangkan editing foto pengantin Iqbal dan Liyana masih lagi dalam proses maka saya mengambil keputusan untuk memaparkan beberapa keping foto pengantin Anza dan suaminya Amirul terlebih dahulu. InshaAllah saya sedang berusaha menyiapkan foto pengantin Iqbal dan Liyana secepat yang mungkin. Ada 4 lagi pelanggan kami yang masih menunggu kemunculan foto mereka, dan diharapkan supaya bersabar sedikit waktu utk saya buat yang terbaik. Untuk pengetahuan umum saya tidak menampal mana2 foto pengantin dan teknik tampalan bukanlah pilihan utama saya ketika mengolah gambar. Foto original mestilah memenuhi piawaian yang telah saya tetapkan agar hasilnya tidak terlalu banyak berubah jika dibandingan foto edit dan foto original.



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 019650278

Friday, July 8, 2011

Majlis Perkahwinan Ainaa Dan Faiz

Bermula pada minggu ini saya akan sibuk dengan editing foto pengantin yang mana saya kumpul hampir sebulan yang lalu. Antara foto pengantin bertuah ini ialah Ainaa dan Faiz yang telah melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan Mei lalu. Saya buka bulan ini dengan post foto ini sebagai permulaan dan kemudian akan menyusul foto pasangan Iqbal bersama pasangannya Liyana...InshaAllah. Kepada semua pelanggan saya dan juga crew rekagrafik photography..thanks ya all...Esok saya akan ke Kundang Ulu untuk memenuhi tempahan foto pengantin..jumpa di sana! (",wanzs



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 019650278

Monday, July 4, 2011

Foto handphone Cikgu Heirwan

Nah..ini dia gambar Cikgu Heirwan...Foto dari handphone cikgu je ni...yang lain hanyalah sentuhan kedai gambar...Apo nak dikato an...Minggu ini saya masih berkisar dalam daerah Muar utk foto pengantin. Kepada semua yang melawat saya kat blog ni....terimakasih banyak2...yang menempah perkhidmatan tu pun sangat2lah kami hargai...Buat masa ini saya belum sentuh apa2 lagi beberapa gambar pengantin..InshaAllah minggu depan saya mula buat editing k...Tunggu hasil dari saya!



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783

Friday, July 1, 2011

Ada Yang tertinggal...Setelah Terbenam Mentari

Utk minggu ini saya pusing2 hanya di Muar untuk sesi fotografi perkahwinan...Harap tiada apa yang tertinggal setelah kerja fotografi berjalan...


Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783