Wednesday, April 20, 2011

Cuti Dan Sambung Kerja

Alhamdulillah setelah lama tak update blog design and photography kini saya update perkembangan semasa yang kami lalui. Cuti selama 2 minggu kami sekeluarga fly ke negeri padang pasir dengan transit dari Bahrain ke Jeddah, langsung ke Mekah. Alhamdulillah dapat jugak menjenguk ke sana yang sebelum ni hanya pasang angan2 sahaja. Banyak cerita dari sana nak di kongsikan cuma tak seronok kalau hanya di blog atau FB sahaja...So tanggal 18hb April kami selamat sampai ke tanahair pada pukul 10pagi. Bagi kerja2 saya pula baru lah semalam dan hari ini bermula dengan tugasan photography serta editing gambar pengantin. Kepada pengantin yang dah dapat album sebelum ni terima kasih saya ucapkan kerana percaya kat saya dan hasil kerja saya. Yang belum dapat lagi di harapkan bersabar sikit waktu lagi. Kepada Zaza dan Fizan serta Faizal dan pasangannya Liana...Selamat Pengantin Baru dari kami semua. Sekeping gambar yang saya upload kat sini adalah sebahagian dari gambar2 yang ada di facebook.com/meebandungsirehjunjung....enjoy!


Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783