Monday, December 26, 2011

Leza Dan Wann

Selamat Pengantin baru buat Leza dan Wann...Tahniah kerana memberi kepercayaan kepada saya. Kepada kawan2 Wan dan Leza yang membantu saya semasa sesi fotografi berlangsung....TERIMA KASIH! Tanpa kalian apa ertinya kenangan itu. Disamping ini saya juga mengucapkan terimakasih kepada semua pengantin yang telah menempah perkhidmatan kami. Tak lupa buat Hamidah dan Kamarulzaman, Nisa dan Ikhwan, Aizat dan Ernie, Khairin dan pasangan...SELAMAT PENGANTIN BARU. Untuk tatapan rindu saya paparkan foto perkahwinan antara Leza dan Wann di sini.


Lawati www.facebook.com/rekagrafik utk lebih paparan.



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Thursday, December 15, 2011

Syasha Dan Arif

Sekalung budi dan terima kasih kepada Mira, Fauzi serta keluarga pengantin Syasha juga tak lupa Arif dan keluarga. Saya update perkembangan terkini kami semua sedang sibuk menjalankan tugas fotografi perkahwinan dan seperti biasa olahan foto mengikut jadual. Kepada Syasha dan Arif, Kapt. Azizol dan Dr. Asmaini, Syuhada dan Zulkifli dan pasangan Leza dan Wann...TAHNIAH..kalian sudah bergelar suami isteri! hee...Layari facebook.com/rekagrafik lah untuk lihat lebih dari yang biasa.



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Thursday, November 24, 2011

Ayu Dan Rizzal

Lawati www.facebook.com/rekagrafik untuk lebih foto. TQ





Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Sunday, November 20, 2011

Happening At Rekagrafik Photography

Lawati facebook.rekagrafik photography untuk kejutan pengantin ya!




Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783

Friday, November 18, 2011

Majlis Perkahwinan Rehan Dan Zahir




Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783
Email : kamarulazuan@gmail.com

Monday, October 31, 2011

Konvokesyen UTHM

Gambar yang sempat edit ini adalah gambar kakak kepada salah seorang mahasiswa di UTHM yang menerima Ijazah pada hari berkenaan...Tahniah kepada para graduan yang berjaya dan yang tidak berjaya...jangan putus asa. Cuba lagi!

Yang ini salah seorang siswazah yang telah berjaya menamatkan pengajian beliau dalam jurusan elektrikal. Tahniah!




Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783

Monday, October 17, 2011

Poster BURLY GYM

Nah ini antara poster yang telah siap saya olah untuk pusat bina badan BURLY GYM. Saiz setiap saiz berukuran 3 X 4 kaki. Kepada yang ingin melihat hasil kerja yang telah siap ini bolehlah datang ke pusat berkenaan yang terletak di Pesta Bakri Muar. Sihat pun dapat kalau nak bersenam!




Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783

Saturday, September 10, 2011

Potret Eidulfitri 2011



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783

Sunday, September 4, 2011

Hudha Dan Baim




Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783

Thursday, August 18, 2011

Majlis Perkahwinan Zara Dan Khairul

Alhamdulillah telah masuk 1/2 Ramadhan Al Mubarak dan diharapkan keberkatan bulan yang mulia ini dinikmati seluruh warganegara manusia. Dalam bulan yang mulia ini dan dalam tahun ini saya sibuk dengan editing dan projek2 luar pusat operasi. Tidak seperti Ramadhan yang lalu asyik membantu kawan dan kenalan tapi ini tahun saya bantu diri saya sendiri...siapkan tugasan fotografi sejak dari JUN lalu hingga kini hanya tinggal 1 pengantin sahaja yang sedang dalam proses. Zara dari Melaka telah menempah perkhidmatan kami awal pertengahan tahun 2010 dan majlis perkahwinan Zara baru saja berlalu pada JUN 2011. Hari ini saya boleh dan sempat paparkan hasilkerja fotografi Zara dan pasangannya Khairul. Berdikit dikit lama lama jadi bukit...InshaAllah, kerja2 olahan dan susunatur sedang dijalankan dan saya akan paparan beberapa keping lagi nanti...Terima kasih kepada Zara dan keluarga yang melayan saya dan rakan2 ketika majlis tempohari. Kepada Fadil Othman, Mohd Yusof Easa, Fendi, Wiwin dan hubby serta Siti Hawa...thanks ya all...wanzs.




Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 019650278

Thursday, August 11, 2011

Majlis Perkahwinan Iqbal Dan Liyana

Sungguh...tidak ada yang susah kalau kita tak usaha jadikan ia senang...Lama saya tak update ini blog. Saya janjikan gambar perkahwinan Iqbal dan Liyana sebelum ini. Maka hari ini saya paparkan kepada semua kenalan dan pengunjung blog saya ni. Sebahagian daripada kenangan di majlis berbahagia antara Iqbal dan Liyana. Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang sudi membantu saya terutamanya kepada Mohd Yusof Easa, Asyraf, Cikgu Siddiq, Naim merangkap adik kepda Iqbal..Juru andaman Kesuma dan semua yang hadir memeriahkan majlis ini. Semoga perhubungan yang kita bina dan jalin ini kekal hingga akhir nanti..Aminnn. Di sini saya paparkan bilangan kecil gambar2 mereka berdua...InshaAllah saya akan up satu demi satu sebabgai rujukan semua. Terima kasih...wanzs.




Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 019650278

Thursday, July 21, 2011

Anza Dan Amirul

Memandangkan editing foto pengantin Iqbal dan Liyana masih lagi dalam proses maka saya mengambil keputusan untuk memaparkan beberapa keping foto pengantin Anza dan suaminya Amirul terlebih dahulu. InshaAllah saya sedang berusaha menyiapkan foto pengantin Iqbal dan Liyana secepat yang mungkin. Ada 4 lagi pelanggan kami yang masih menunggu kemunculan foto mereka, dan diharapkan supaya bersabar sedikit waktu utk saya buat yang terbaik. Untuk pengetahuan umum saya tidak menampal mana2 foto pengantin dan teknik tampalan bukanlah pilihan utama saya ketika mengolah gambar. Foto original mestilah memenuhi piawaian yang telah saya tetapkan agar hasilnya tidak terlalu banyak berubah jika dibandingan foto edit dan foto original.



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 019650278

Friday, July 8, 2011

Majlis Perkahwinan Ainaa Dan Faiz

Bermula pada minggu ini saya akan sibuk dengan editing foto pengantin yang mana saya kumpul hampir sebulan yang lalu. Antara foto pengantin bertuah ini ialah Ainaa dan Faiz yang telah melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan Mei lalu. Saya buka bulan ini dengan post foto ini sebagai permulaan dan kemudian akan menyusul foto pasangan Iqbal bersama pasangannya Liyana...InshaAllah. Kepada semua pelanggan saya dan juga crew rekagrafik photography..thanks ya all...Esok saya akan ke Kundang Ulu untuk memenuhi tempahan foto pengantin..jumpa di sana! (",wanzs



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 019650278

Monday, July 4, 2011

Foto handphone Cikgu Heirwan

Nah..ini dia gambar Cikgu Heirwan...Foto dari handphone cikgu je ni...yang lain hanyalah sentuhan kedai gambar...Apo nak dikato an...Minggu ini saya masih berkisar dalam daerah Muar utk foto pengantin. Kepada semua yang melawat saya kat blog ni....terimakasih banyak2...yang menempah perkhidmatan tu pun sangat2lah kami hargai...Buat masa ini saya belum sentuh apa2 lagi beberapa gambar pengantin..InshaAllah minggu depan saya mula buat editing k...Tunggu hasil dari saya!



Photographer
Art and Designer
Potrait Sketching and Painting
wanzs : 0196502783