Saturday, October 23, 2010

Personal student

Hari ini 23hb Oktober 2010 selesai sudah sesi pelajaran secara personal teknik dan permasalahan dalam fotografi kelolaan saya sendiri. Sesi berlangsung kurang lebih hanya 2 jam dan secara keseluruhannya saya berpuashati dengan tindakbalas yang positif dari pelajar personal ini. Terima kasih buat isteri saya iaitu dinda zaitun, kepada Usop pelajar baru saya, kepada Enche Rosli a.k.a Mr. Zul yang selalu gemuruh (rilex..bawak bertenang masa nak shoot k) dan juga kepada Ifa yang saya selalu bersikap tegas...(takleh lembut2 sangat sebab bidang fotografi ni perlu agresif sikit)...Memang semua kena tahan dengan cara saya...kalau tak kalian takkan pandai2...So seperti biasa ini salah satu gambar kepunyaan Usop, berbahagialah kau Usop! Gambar yang lain ada di FB...Ok so, rehat dulu...esok saya akan berada di Bukit Kepong mengimbau kembali antara sejarah terulung negara kita...

Tuesday, October 19, 2010

Mohd Yusof Esa

Salam to all...semoga kalian tidur lena sepanjang malam...ucapan pembukaan menandakan yang saya belum tidur lagi tika kamu sedang nyenyak lelapkan mata. Baru je selesai satu editing gambar2 family day yang saya shoot kat Afamosa Resort kurang lebih 3 minggu yang lalu. Jadual padat sehingga bulan JUN 2011 inshaAllah...Untuk ini tahun kalendar kitorang dah closed, takleh amik tempahan lagik. Tambahan pulak saya bertanggungjawab utk ngajar orang yang minat dengan gambar2 yang kami hasilkan...kalau takde aral 23HB saya mengajar lagi...lokasinya telah pun di war-warkan di halaman FB kelmarin. Sekarang ni pukul 3 pagi...saya kasi up sikit permintaan seorang kenalan. Tak banyak yang boleh dilakukan memandangkan waktu tidur hari ini menjangkau kewarasan otak yang sempurna...mana taknye jadual kini telah penuh...apapun selamat melayari internet k...tak tau bila lagi nak update gambar2 pengantin dan jugak gambar potret keluarga yang masih lagi dalam proses...Kepada yang dah menempah kami setiap minggu2 yang sudah terima kasih daun keladi...dah siap album kita jumpa lagi...wslm.


Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Thursday, October 7, 2010

Jamaliah Dan Syed

Kepada JJ dan jugak Syed...thanks sebab sabar menanti dengan penuh harapan. Apapun pengorbanan yang telah kita lakukan itu sangat berbaloi...dan hadiah dari tenang itu adalah kepuasan yang tidak putus2 akhirnya...Ada beberapa lagi gambar2 yang dalam proses kawalselia InshaAllah paparannya akan terus ke facebook...nantikan!

Kepada Fadil Othman yang bertungkus lumus amik gambar dan juga Nabil, tak lupa buat isteri terchinta Pn. Zaitun yang sanggup tercungap2 penat lelah memberi perhatian kepada saya tika kerja sedang berjalan...terima kasih banyak2.

Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Tuesday, October 5, 2010

Majlis Perkahwinan Jeff Dan Mas

Selamat pengantin baru buat Jeff dan Mas...tak sempat dah nak menaip panjang2..mata pun dah mengantuk...nanti sambung lagi. Ini sekeping yang sempat upload...hurmmm...majlis terbuka dan family day...yang kawin...semuanye masih belum lagi di semak...maybe nak kena buat penyelarasan kualiti...so far improvement dari semua amat baik!




Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783