Tuesday, July 27, 2010

Tengku Siti Nor Zaimas dan Dr. Faiz

Berlangsung pada bulan Jun yang lalu...kat Johor Baharu...baru sempat update kat sini... Semua enty sini KHAS utk pelanggan sahaja...Baki gambar yang dah siap ada kat FB...Kepada Tengku Siti Nor Zaimas dan Dr. Faiz terima kasih sebab percaya akan hasil kerja tangan ini. Tengku dan Dr. Faiz boleh tengok gambar kat FB. Thanks a lot...




Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Tuesday, July 20, 2010

Zaza Dan Mail Studio Shot

Emmm...saya baru siapkan album Ann dan Ady tadi...baru nak hantar gi print...maybe dalam seminggu lagi baru dapat albumnya InshaAllah. Album Zaza yang kawin ngan Mail belum lagi...baru edit sikit2..almaklumlah, gambar banyak nak kena pilih dulu. Pastu nak baca setiap gambar barulah saya boleh edit. Emmm...bab membaca ni bukan setakat buku yang ada nota je kena baca, gambar pun kena jugak. Kalau tidak...ke laut lah jawabnya...Zaza dan Mail boleh tengok gambar yang selebihnya kat facebook k, saya dah sms alamat facebook tadi so add kalau nak tengok..yang tak add tak dapat saya nak tolong sebab gambarnya hanya untuk kengkawan. Kepada semua yang belum dapat album kenalah sabar lagi...saya taknak kerja gopoh gapah ni...sudahnya? ke laut jugak lah jawabnya.




Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Thursday, July 15, 2010

Baik Baik Aje

Berapa hari dah lepas tak sempat unpdate blog meebandungsirehjunjung ni, maka kurang lah pengetahuan reramai orang kat atas langit nak menengok apa citer makhluk sekor ni senyap je sepanjang minggu...Tak...saya ada kat sini...tak lari lagi ke luar negara...tak de apa yang nak dirisaukan sebab saya baik baik aje.
Kerja cam biasa still baik baik aje...buat design cam biasa pun baik baik aje...serabut bila tengok banyak gambar tapi masih baik baik aje...melayan karenah kehidupan juga masih baik baik aje...tak sempat nak jumpa tukang andam pun its ok...baik baik aje...orang kata banyak citer saya kat dalam poket pun saya baik baik aje...kurang masa untuk rehat tapi itu baik baik aje...kesihatan masih dalam baik baik aje...banyak nak buat album gambar sejak bulan 5 haritu alah bisa tegal biasa dan baik baik aje...pengantin pun baik baik aje minggu ni...hehe.
Najwa ngan Najib memang baik baik aje...begitu jugak dengan Anuar dan Azlina semuanya baik baik aje...camne ngan kamu, ada baik baik aje ke? thumb up




Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Tuesday, July 6, 2010

Ainal Dan Soleh Kawin

Sebahagian gambar perkahwinan Ainal dan Soleh (Seroleh) yang telah siap. Takde tambahan gambar yang akan menyusul kemudian. Kat FB saja selebihnya dan kredit kepada ZaitunMs untuk foto2 Ainal dan Soleh ni.



Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Monday, July 5, 2010

Aina ngan Faiz dah tunang!

Aina dah sms...tanya dah siap ke album tunangnye tempohari...kalau ikut barisan memang bulan depan la Aina punya album gambar ni baru siap. Tapi takleh gak...kena siapkan album sticky dulu. Album yang besar dan yang keras2 tu memang nak kena susun elok2. So hari ni dah siap pun gambar Aina yang bertunang ngan Faiz beberapa minggu lepas. Sesuai benar saya paparkan gambar Aina kat sini. Walaupun sekeping tak bermakna saya tak edit yang lain...dah siap semuanye...ada dalam album. Minggu ni Aina sms nak datang amik ye? ok, saya takde so...kak Zaitun inshaAllah ada...Jom gi Majlis Najwa yang nak kawin ngan Najib kat Grisek Ledang!