Wednesday, April 28, 2010

Fotografi Dan Photoshop Part 2

Antara foto yang saya snap dan edit untuk enty Fotografi Dan Photoshop ialah foto AwwalZulfa yang hampir 3 tahun umurnya pada tahun ini, dan juga model studio shooting Salina. Foto editing ni bersaiz 600 pixel je tapi kalau nak tengok yang 800 pixel boleh la tengok kat FB. InshaAllah tikamana saya buat editing utk pengantin Norkhamimi Dan Rosli serta Norahsikin Dan Yusof yang masing2 telah pun selamat diijabqabul pada 23HB dan 24HB APRIL 2010, saya akan selitkan juga Fotografi Dan Photoshop (PvsP) akan datang. Till the end enjoy apa yang ada...



Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Thursday, April 15, 2010

Siti Hajar Dan Dr. helmi

Bagi pihak saya semua mengucapkan selamat pengantin baru buat pasangan ini. Terima kasih untuk semua yang memberi kerjasama baik. Emak dan ayah pengantin, sanak saudara, kenalan dan semua yang hadir...terimakasih...





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Wednesday, April 7, 2010

Fotografi Dan Photoshop

Saya tak sempat untuk buat poster besar dan infomation tentang perkara ini tetapi saya hint sedikit di blogspot ini. Kelas Fotografi Dan Editing inshaAllah akan diadakan tak lama lagi, dan diharapkan ianya berjalan seperti dirancang. Pun begitu saya masih lagi mencari waktu yang sesuai untuk turut serta dalam kursus ini.
Antara contoh fotografi dan juga editing photoshop yang sempat saya upload di sini adalah potraitstudio dan foto pengantin yang saya ada. Dalam seminar sehari ini peserta akan diberi panduan bagaimana untuk menyelamatkan foto anda suka dari terbuang ke Recycle Bin komputer anda. InshaAllah kepada yang berminat bolehlah menghubungi dan menyertai bengkel ini. Maklumat lanjut akan saya kemukakan nanti dan kepada semua bolehlah mewar-warkan kepada kenalan dan sahabat handai tentang perkara ini. Boleh sahaja menghubungi eqasih untuk maklumat lanjut.



Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783