Monday, March 29, 2010

Tahniah,Selamat Pengantin Baru!

Kepada Ita dan Syawal, kepada Cykien dan suami, serta Widya dan Zulkifly yang telah selamat melangsungkan perkahwinan, moga2 semua mendapat kebahagiaan yang kekal serta dikurniakan anak2 lelaki dan perempuan yang comel2 belaka. Haha, memang tak banyak enty bergambar hari ni, kena buat satu persatu dulu...apapun enjoy!




Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Wednesday, March 24, 2010

Kuala Lumpur

19hb Mac hingga 22hb Mac kami berada di tengah2 kotaraya Kuala Lumpur atas beberapa urusan. Bandaraya yang tidak tidur dan tidak tahu erti penat begitulah yang dapat saya katakan tentang Kuala Lumpur...





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Saturday, March 13, 2010

Suhaila Dan Zaini

Saya bertolak ke Kluang minggu lepas untuk majlis perkahwinan Suhaila dengan Zaini jumaat lalu. Alhamdulillah walaupun tak pernah sampai ke Felda Ulu Penggeli tapi jalan menuju arah rumah pengantin sangat mudah bila pelan lokasi yang tertera pada kad jemputan jelas dan mudah difahami. Bermula selepas solat jumaat hinggalah hari ahad berlangsung di rumah pengantin lelaki kami bersama2 dalam kenduri kendara ini. Seronoknya bila Suhaila memang pandai bergaya depan lensa. Antara gambar persalinan yang saya paparkan kat sini ketika sesi bergambar kat luar Sue sedang memperagakan pakaian ala2 hindustan gitu. Well selama tiga hari kat sana memang seronok dan hasilnya saya bawa balik untuk editing. Kepada Sue dan Zaini thanks for all, best dapat datang Ulu Penggeli...InshaAllah kalau takde aral kami datang lagi. Nanti saya poslaju DVD tu untuk Sue compare foto2 yang saya dah buat kat custom nanti. Esok? saya upload gambar lain pulak...tunggu nanti saya balik dari Yong peng!




Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Thursday, March 11, 2010

Marisa Dan nazri

Well...tak sempat nak upoload banyak gambar dimajlis perkahwinan Marisa dan Nazri, cuma saya ucapkan selamat pengantin baru buat kalian, doa kami semua semoga kebahagiaan, kesejahteraan sentiasa mendampingi pasangan ini..amin...InshaAllah di lain enty saya letak gambar lebih sikit k...


Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Monday, March 8, 2010

Saya Suka Kerja Ini

Salam to all...Lama juga tak update blog ini, tapi taklah sampai 2 minggu saya tinggalkan. Dalam masa yang berlalu kerja2 saya juga tak pernah berhenti...Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...Minggu lepas saya ambil gambar kat Tangkak Ledang, Isnin saya gi shoot outdoor kat Taman Seribu Bunga Melaka, Kat Muar majlis perkahwinan turut berlangsung di Sg. Abong. Minggu ini saya baru balik dari Kluang Johor selama 3 hari berturut2...Penat?hehe..sapa kata tak penat tapi saya enjoy dengan kerja ini. Panas, berpeluh, rentung kulit pun saya tetap suka kerana saya minat art dan editing...Bila sesuatu yang saya nak itu terlaksana, hati saya rasa puas. Hari ini saya sempat paparkan gambar minggu lepas yang saya sempat pilih iaitu gambar Hidayah dan Hamim (credit to Shukri)...Saya seronok dapat ambil gambar ini tapi kat sini sikit je yang saya tunjuk yang lain utk pengantin, kenapa? sebab gambar tu memang milik mereka. InshaAllah saya akan upload juga gambar majlis perkahwinan Ita dan Syawal, Marisa dan Nazri serta Suhaila dengan pasangannya Zaini kemudian nanti. Saya suka kerja saya, so tunggu dan jangan kemana2.

Kepada sesiapa yang nak tengok custom album dengan gaya yang baru boleh terus datang bertemu dengan kami kerana kat sini saya jarang sangat nak tunjuk hasilnya ya... InshaAllah kami sambut kedatangan kalian dengan sebaik mungkin. Terima kasih semua...


Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783