Thursday, November 4, 2010

Pengantin-pengantin 2010

Bermula dari September sehingga akhir Disember semua foto pengantin akan update hanya pada entry ini sahaja. Sila scroll ke bawah untuk melihat perkembangan blog ini. Harap maklum.

Ini salah satu gambar kahwin Mas dan Jeff. Kepada Tuan Mahsori iaitu ayahanda pengantin pompuan terima kasih banyak2...InshaAllah nanti jumpa lagi. Ada kelas boleh join akan datang. Mas, Jeff....selamat pengantin baru. Sory lambat upload kat blog ni...memang ada lagi beberapa pengantin yang saya tak publish kat sini...

Ini pula gambar kahwin Kefri dan Norimah. Pertama kali saya masuk area kg.Tui.Tau tak kat mana kg. Tui? Ianya terletak di Daerah Bukit Kepong...Pernikahan mereka berlangsung pada 07hb Oktober dan majlis persandingan diadakan pada 24hb Oktober..seronok!


Gambar seterusnya adalah gambar Azura dan Syah yang memilih tarikh keramat 101010. Pasangan yang happy go lucky...Ada antara gambar kawin mereka yanag masih dalam kemaskini..InshaAllah akan siap juga dalam masa yang terdekat...Seperti biasa saya dan keluarga khasnya isteri saya mengucapkan selamat pengatin baru buat kalian...

Majlis perkahwinan Mimi dan Zul berlangsung di Melaka kerjasama dengan epiqasih. Waktu outdoor singkat sebab hujan turun...Lagi seronok!

Antara gambar kejadian di majlis perkahwinan Rasidah dan Nizam...jurugambar yang saya hantar adalah Samzs dan Big Bro Siddiq...Thanks a lot.

Majlis perkahwinan Nurulain dan Shahrul bertempat di Tmn. Seri Temenggong Muar. Kepada cikgu (ibu pengantin) thanks sebab faham kerja2 jurugambar...kepada Ain dan Shah...gudjob sebab possing yang menarik...emmm masa shoot outdoor bandar Muar baru je nak clear dari jerebu yang dasyat...

Majlis perkahwinan Hilmi dan Ina bertempat di Kuantan Pahang. Jurugambar bertugas ialah Mr. Fadil Othman. Antara yang sempat saya edit dan paparkan kat sini...ada banyak lagi kerja2 editing untuk berpuluh2 pasangan pengantin yang sedang saya buat sekarang...Tuan2 dan Puan2 sekalian harap bersabar menanti Custom Album kalian sampai di pintu rumah...layan dulu blog ni...

Lagi foto pengantin dari jurugambar En.Fadil Othman...Good job!

Majlis perkahwinan Noraini dan SChe Mat bertempat Pt Zin Batu 15 Air Hitam Johor. Maaf sebab mengambil masa agak lama utk publish semua gambar pengantin...dah nak masuk tahun 2011 tapi saya masih terkial2 buat editing yang banyak...tahan dengan tak tahan jelah...kesihatan kena jaga jugak...apapun saya akan info samada dapat load gambar pengantin selebihnya atau hanya sempat mengucapkan...Selamat Pengantin Baru buat semua pengantin yang telah kami shoot sejak Oktober 2010.

Ini pula majlis perkahwinan Norfaiza dan Amer Isyraqi...mula dengan bacaan khatam Quran pada malam dan berlangsung pernikahan keesokkan harinya pukul 10 pagi...Faiza, Amer...thanks alot...Album dah nak siap dah ni...tak lama je lagi dapat album k...lagi dan lagi gambar pengantin yang belum tersiar kat sini...IshaAllah ada rezeki bole tengok sesama...

Majlis perkahwinan Norfaezah dan Syahrulair....

Kepada Norida dan Alizan...sory lambat update...dah seminggu tunggu ye...tak dan nak buat cepat2...Ini dua keping gambar pembuka untuk u all punya album...Selamat pengantin baru...ucapan lewat dariku...hehe...

Majlis perkahwinan Zuraihah dan Aliff...

Majlis perkahwinan Noraslinda dan Hakim...wahhhh...memang mencabar! Saya baru je selesai buat editing gambar2 Linda dan Hakim ni...emmm...ada beberapa keping lagi kat FB. Kalau sempat add saya kat facebook/meebandungsirehjunjung k.


Majlis perkahwinan Zulaikha dan Syahrul...add facebook meebandungsirehjunjung utk lihat perkembangan terkini.





Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

6 comments:

E.d.Y said...

cun bro...admire ur works...

WanZs said...

Mr. E.d.Y thanks a lot...sangat2 hargai komen from u...inshaAllah i cuba improved lagi hasil kerja kat sini. thanks bro

mubarag said...

dasyat bro main texture.... handal bebenor.
ajar boleh....? :-)
btw saya dari pagoh

WanZs said...

meh datng sini...dekat je, kannn...

Anonymous said...

salam.. maf gangu. but, sya suka cra editing a.wan. nice and byk p'ubhn. insyaallah, hasil kje a.wan akn b'tmbh baik. amin.

ifa said...

salam. maf gangu, but sya teruja n ske tngok hasil kje a.wan. nice, unik and ada improvemnt. insyaallah, hasil kje yg akn dtg lgi menarik and cantik.amin.