Monday, September 27, 2010

EIDULFITRI BULAN BARAKAH

Alhamdulillah...Itu je yang sepatutnya kita hamburkan dari mulut kerana masih lagi diberi kesempatan ini tahun bersama2 mengharungi Ramadhan dan juga kejayaannya pada Syawal bulan yang mulia lagi di muliakan. Selesai sudah puasa dan juga pada hari ini kita masih lagi menjalani kegembiraan hari raya Eidulfitri pada akhir2 bulan...Alhamdulillah! Ketika meninggalkan Ramadhan lalu sempat saya nukilkan sekeping gambar sebagai kenangan dalam tajuk "Syair Ramadhan" dan orang yang sedang pegang gitar dalam gambar tu adalah seniman yang sangat terkenal di Muar iaitu En. Iskandar. Beliau merupakan pelukis serba berkebolehan dan disukai ramai peminat2 senilukis...ada kedai lagik tu!


Ok yang ini pulak tempahan dari Nabil dan Feeza yang dok kat Rawang Selangor. Gambar ni di ambil ketika majlis pihak Nabil so dah siap pun di frame kan, just tunggu diorang balik dari luar negara haneymoon jek ni.

Yang lain2 tu sama jugak seperti tahun2 yang sudah cuma kali ini gambar raya keluarga besar2...ada 3 X 2 kaki dan ada jugak 4 X 3 kaki...so far ok...takde masalah...pembikinan gambar2 ni memang agak sulit yang terselit..almaklumlah fail besar2 dengan resolusi yang tinggi2..apapun ada juga yang bertunang dan yang melangsungkan perkahwinan...dan sama jugak le jawapannya...kena alun2 pak...jangan dayung laju2 nanti tak keruan! tunggu jelah mana tau terpacul je gambar kat sini nanti...Ok, sampai sini dulu...nak gi makan ikan bakar reramai ni, JOM!



Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: