Tuesday, August 24, 2010

Screen laptop

Dah lama tak tukar screen laptop...dulu gambar Awwal Zulfa pakai cermin mata hitam..yang shoot ibu Awwal masa tu Awwal hampir 2 tahun. La ni aku shoot pulak gambar awwal Zulfa kesayangan ibu bapak dia. Shooting kat halaman rumah je. Bukan bapak Awwal yang beria2 sangat nak amik gambar ni tapi dah memang Awwal sendiri nak bergambar...bapak dia ikutkan ajelah...Emmm,masa amik gambar ni lebih kurang pukul 230 petang..tarikh tak ingatlah tapi yang pastinya memang cuaca elok2 je..taklah panas sangat taklah mendung sangat...So kisahnya sambil duk2 buat editing gambar pengantin aku pun santai sekejap waktu awal2 pagi ni edit gambar Awwal Zulfa yang dah pun 3 tahun umurnya...Emmm...Kat gambar tu aku tulis camni bunyinya...
CINTAHATIIBUBAPAK Awwal Zulfa "Awwal dah besar, dah bukan baby lagi, tak boleh manja2 sangat...Nanti ada adik Awwal jadi kakak sulung, Awwal kena jaga adik tau, sayang adik tau..."


Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

1 comment:

ifa said...

comel awwal dengan bear.... anak ibu ayah :-)