Friday, August 27, 2010

Majlis Perkahwinan Nur Rabita Dan Husni

Haritu masa majlis nikah dan resepsi dirumah Ita saya tak dapat turut serta tapi kat Seremban saya datang shooting resepsi dan outdoor. Memang banyak nak citer tapi oleh kerana masa itu sangat berharga makanya ulasan singkat sahaja lah kat sini. Terima kasih Ita dan Husni dan selamat pengantin baru buat kalian. Maaf sebab bulan Jun tu saya kena mengingati banyak nama2 pengantin sampai terlupa nama Husni masa kita sooting haritu...Apapun terima kasih juga pada pengapit yang susah payah berjemur utk menjayakan kerja2 penggambaran haritu. kat sini saya paparkan tak banyak tapi kalau nak tengok semua yang original dan olah punya boleh call saya sementara stok masih ada..enjoy da pic!



Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: