Tuesday, July 20, 2010

Zaza Dan Mail Studio Shot

Emmm...saya baru siapkan album Ann dan Ady tadi...baru nak hantar gi print...maybe dalam seminggu lagi baru dapat albumnya InshaAllah. Album Zaza yang kawin ngan Mail belum lagi...baru edit sikit2..almaklumlah, gambar banyak nak kena pilih dulu. Pastu nak baca setiap gambar barulah saya boleh edit. Emmm...bab membaca ni bukan setakat buku yang ada nota je kena baca, gambar pun kena jugak. Kalau tidak...ke laut lah jawabnya...Zaza dan Mail boleh tengok gambar yang selebihnya kat facebook k, saya dah sms alamat facebook tadi so add kalau nak tengok..yang tak add tak dapat saya nak tolong sebab gambarnya hanya untuk kengkawan. Kepada semua yang belum dapat album kenalah sabar lagi...saya taknak kerja gopoh gapah ni...sudahnya? ke laut jugak lah jawabnya.




Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: