Thursday, July 15, 2010

Baik Baik Aje

Berapa hari dah lepas tak sempat unpdate blog meebandungsirehjunjung ni, maka kurang lah pengetahuan reramai orang kat atas langit nak menengok apa citer makhluk sekor ni senyap je sepanjang minggu...Tak...saya ada kat sini...tak lari lagi ke luar negara...tak de apa yang nak dirisaukan sebab saya baik baik aje.
Kerja cam biasa still baik baik aje...buat design cam biasa pun baik baik aje...serabut bila tengok banyak gambar tapi masih baik baik aje...melayan karenah kehidupan juga masih baik baik aje...tak sempat nak jumpa tukang andam pun its ok...baik baik aje...orang kata banyak citer saya kat dalam poket pun saya baik baik aje...kurang masa untuk rehat tapi itu baik baik aje...kesihatan masih dalam baik baik aje...banyak nak buat album gambar sejak bulan 5 haritu alah bisa tegal biasa dan baik baik aje...pengantin pun baik baik aje minggu ni...hehe.
Najwa ngan Najib memang baik baik aje...begitu jugak dengan Anuar dan Azlina semuanya baik baik aje...camne ngan kamu, ada baik baik aje ke? thumb up




Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: