Tuesday, June 22, 2010

PvsP Siri 4

Entah camne agaknya saya tengok FB isteri saya then tergerak nak edit gambar profile FB lah pulak. Saya cari folder2 gambar kot2 ada gambar yang sesuai utk gambar profile utk saya edit...takde...So caranya shooting jugak gambar yang saya hendak dengan komposisi, pakaian yang sesuai sebagai wanita muslimah, pencahayaan, cardboard, kamera dan sedikit gaya yang saya mahukan. Gambar ini saya ambil pukul 1am kat ruang tengah bersebelahan kitchen rumah kami. Kat sini saya selitkan juga beberapa langkah dalam bentuk gambar gak lah camne saya edit. Emmm... gambar yang dah siap ni akan jadi gambar profile yang baru kat FB. Ada kengkawan tanya gak kenapa saya tak sign up je FB sendiri? Ramai yang tanya ni so terpaksalah saya jawab...betul, memang untung sangat kalau ada FB sendiri, bukannya susah hanya click je. Cuma bagi saya biarlah saya kongsi ngan isteri saya satu FB je...Haaa...satu lagi kisah ni memang best sangat! Dengar dari jauh2 tapi jelas ada sorang kenal benar ngan saya. Katanya kisah saya ni penuh poket dia..Wahhhh, "hebatlah awak!" Tak pernah jumpa saya pun awak tau macam2 perkara ye? Dari mana awak dapat citer pasal saya ye? Emmm..saya boleh agak dan agakkan saya pasti tepat!...Ok camnilah, saya tak suka citer negatif tentang orang lain. So kalau nak kenal saya sila berhubung dengan saya. Tak best lah kalau U dengar citer sebelah pihak je...jom kita dengar dari 2 belah pihak. Setuju???

No comments: