Sunday, June 27, 2010

Kenangan Norfadzilah Dan Suffian

Fadzilah dan Suffian telah melangsungkan majlis perkahwinan mereka pada 1hb MEI yang lalu. sebelum ini saya ada keluarkan paparan tentang majlis perkahwinan mereka berdua. Almaklumlah tuan2 dan puan2 semua, baru laaaa ni sempat siap ke semua gambar-gambar yang belum pun terjamah...Alhamdulillah, saya dah siapkan album ni. Kalau takde aral melintang pukang minggu depan dah siap print. Sementelah update ini blog saya khabarkan jugak lah pada langit pada laut dan pada matahari apa citer dah dekat seminggu tak update blog ni...Ok, cam dah jadi rahsia umum saya sibuk ngan editing (hurmmm..ada sebelas lagi) dan di samping tu sempat gak gi tangkap gambar studio Ain ngan Farahana, diorang ni adik beradik... Ain kakak dan Farah ni adiknye le...Gambarnya saya dah edit 2 keping je sebagai siri untuk PvsP. Buat hari ini saya upload utk gambar Fadzilah ngan hubbynye Suffian dulu...Emmm...semalam tidur 2 jam...la ni dah dekat pukul 12 malam...memang kena rehat ni...



Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: