Tuesday, May 25, 2010

Foto Studio Ala Propergenderiser ( Mr. Muscle)

Beberapa minggu lalu saya dan big brother Siddiq buat sesi foto studio Mr. Muscle Ah Ken pada 15hb Mei yang lalu. Sesi diadakan di Muomasterpiece Muar Studio bermula 1030 pagi. Mr. Ah Ken yang berketurunan cina ini siap sedia dengan lumuran minyak dan sedikit senaman otot sebelum penggambaran di jalankan. Banyak pose2 yang kami shot dan saya pilih 3 keping daripadanya sebagai paparan di blog ini (Antara foto sebelum dan selepas edit boleh tengok kat FB...). Bravo Mr. Ah Ken kerana you sudi datang dan memberikan pose yang menarik haritu. Kepada Muomasterpiece thank you banyak2 kerana beri ruang kami shoting tempohari dan InshaAllah nanti korang boleh shot pulak kat ADStudio key. Kepada Brother Siddiq diharap cepat2 upload foto Mr. Ah Ken kat blog...dah tak sabar nak tengok. Bila nak buat sesi kritikan pedas versi gugur pundi? hurmm....



...yang ni tukang sibuk nak possing...bergambar di ADStudio kurang lebih 2 bulan lalu.




Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783


No comments: