Thursday, January 7, 2010

My Friend

salam wan, mintak maaf lama tak contact, aku dah seminggu sampai kat mesia, alhamdulilah nikmatnya kembali ke tanahair tercinta, kembali berpanas, belengit2.. sebenarnya kat italy aku betul2 rindu kampung halamanku)homesick) sebab tak dapat makan yg sedap mcm kat sini, makanan sana mmg banyak dan sedap tapi tak halal, komuniti islam pun sangat sedikit.. perasaaan aku sangat gembira bila nampak ekor kapal mas yg akan kunaiki rasa mcm dah sampai di malaysia, walaupun tghhari itu suhu cuma 10 degree.. makanan paling lazat aku makan ialah nasi beriani dlm flight, abis licin jadi mangsa pembalasan dendam aku..itulah raya puasa itulah raya haji.. hehe. 'the most exciting part of travelling away is the time of returning home' - satu masalah bila sampai sini sama dgn mula2 sampai sana ialah nak adapt dgn time (jet lag) anak2 aku masuk tidur jam 3-4 pagi, tidur pulak sampai pukul 2-3 ptg baru nak bangkit.. sama dgn mak abah nya.. alhamdulilah dah semakin pulih.. maaf sekali lagi aku balik kg sabtu lepas tapi tak sempat nak contact atau singgah sbb ada kenduri, org bertunang dan kematian.. buah tangan tu pun insyallah nnt aku simpan ciput aje pun.. wah semakin bermaharajalela teknik photography itu .. hehe .. tahniah dengan wajah baru website dan aku suka tgk gambar jamming and touch up gambar wife and anak tu.. to infinity and beyond!!

2009/10/14 kamarul azuan

Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

2 comments:

aziz said...

alamak!! mcmana boleh ada sini gambar ni .. aduss dgn email lagi tu .. haha its such an honour my friend!

WanZs said...

haha...kan aritu aku sudah bilang sama kao...satu sampai sepuluhhhh! terharu bila baca ko punya emel tu..hihi