Sunday, January 24, 2010

Feza Dan Nabil Rawang Selangor

Salam to all...lama gak tak update kat sini, tapi tak lah lama mana pun...just nak concentrated pada custom album. Dalam waktu yang sama hari minggu gi rumah orang kawen amek gambar. Minggu lepas saya shoot kat rumah Feza tapi belum sempat lagi nak upload kat sini. InshaAllah saya akan upload foto sesi majlis rumah Feza selepas ini. So straight melangkah terus ke majlis rumah Nabil dulu, kali ni saya reramai datang berkampung kat Rawang santai2 bersama Nabil, Feza, Hatta dan isterinya Syarifah Elfalina Kurnia Binti Syed Sagoff (siap nama penuh lagik). Gambar kat blog ni yang sempat saya pilih2 pagi ni..tak banyak sebab dah tak tahan kebas mata..nak kena rehat dulu. Yang selebihnya saya masukkan kat facebook. Apa cerita masa 2 hari saya ngan kengkawan kat sana? kitorang push all out utk pengantin...memang seronok!





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

3 comments:

paksyahfoto said...

salam..wah makin mantap nampaknya..boleh buat kelas ni..terutama aku ni..banyak kener berguru ngan ko ni..he3..
biler nak ngateh ni??

WanZs said...

Salam paksyah..tak sangka dah pindah ye?ingat guna fotopages lagi?ok boleh2... tempohari jumpa ramai geng Nikon Photog Muar...Call k bila nak ngeteh!

aziz said...

salam wanz, nice hair!