Wednesday, January 6, 2010

Dr. Suraya dan Dr. Hafis

Sebelum berakhir tahun 2009 saya gi shoot gambar ni bersama dengan eqasih. Semasa tengah tunggu kat park depan butik andaman saya tak perasan pun yang pengantin perempuan ni sebenarnya teman sepermainan zaman kanak2 dedulu. Dr. Suraya...hurmmm tahniah Su, lepas study kat oversea terus kawin ngan Hafis ye...Diorang ni belajar sama2 kat Melbourne Australia dalam jurusan kedoktoran. Tak sangka ye akhirnya jumpa jugak kita sejak hampir 20 tahun terpisah. Pulak tu yang kelakar Su amik masa sampai habis shoting barulah dapat ingat kembali kisah silam. Kelakar habis, teringat main nyorok2, kumpul buah getah, main teng-teng...fuiiiyooo..lama betul dah kisah zaman kekanak dulu...Apapun thanks pada eqasih, Su dan Hafis, mak ayah Su... Sebahagian gambar Su ngan Hafis ada kat facebook...carilah kalau nak tengok, yang kat sini sebahagian je...Till the end? Ada lagi nak upload gambar...tunggu je.





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

1 comment:

Shukri@EpicQasih said...

Thanks Wanzs.. rajin2 plak bace blog aku yang semuanya citer pasal ko huhu.. www.epicqasih.webs.com