Wednesday, December 30, 2009

Majlis Pertunangan Norzainiza Dan Airil

Inilah sebahagian foto dimajlis pertunangan Ain dan Airil pada 26hb Dis yang lepas. Kepada Ain dan Airil saya ucapkan selamat bertunang dan, maaf sebab lewat paparkan gambar kat sini. InshaAllah kat facebook ada gambar selebihnya (tak banyak tapi cukup sekadar punyai jalan cerita). well..dah dekat subuh ni...banyak lagi editing yang kena siapkan sebelum pertengahan bulan satu tahun baru...





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Sunday, December 27, 2009

Fiza Dan Fadzley

Petang tadi Fiza dan Fadzley datang berjumpa dengan saya, terlanjur bertandang ke rumah saudara mara (al maklumlah baru saja bergelar suami isteri kenalah berkenal2an dengan kerabat kedua belah pihak) Apapun pada majlis berlangsung dengan meriah dan saya sempat turut hadir sebelum majlis pernikahan mereka. Antara gambar2 yang diabadikan oleh Atun terpampang disini. Selamat pengantin baru buat kedua mempelai. InshaAllah Fadzlye dan Fiza saya buat yang terbaik cuma pohon sabar dan bertenang dalam menanti album kalian siap. Esok? ada sesi outdoor utk pengantin dari e-Qasih. Sapa nak join? JOM



Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Saturday, December 26, 2009

Siti Ubaidah Dan Rozaimi

Hi there, here some of wedding pictures i captured with my friend form BP. Siti Ubaidah and Rozaimi was married on 18 Disember 2009 at Jasin Melaka. Thanks to all who support us.

Thursday, December 24, 2009

Payung Untuk Kawan

Awwal Zulfa dan Nursyakira 2009. Gambar diambil pada 30hb November ketika sesi studio shooting Azrul dan Diana. Orait, new upload coming soon ialah Siti Ubaidah dan Rozaimi yang telah melangsungkan perkahwinan pada 18hb Disember 2009 dan juga majlis perkahwinan Fadzley dengan pasangannya Fiza. Stay tune!


Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Suhaidah Dan Alyfee

Malam pernikahan yang dihadiri ramai tetamu dan jemputan saya sempat bersama kedua2 pengantin ini bagi memeriahkan lagi majlis pernikahan ini. Disamping saya beberapa orang lagi photographer yang saya latih dan ajar turut sama berpadu tenaga dan idea menyempurnakan sesi foto acara ini. Terima kasih pada Haji Mat, Ibu pengantin perempuan, Adah, Ana yang comel, Anuar (abg pengantin) dan semua yang memberikan kerjasama. Kat sini saya letakkan gambar yang sempat saya pilih, InshaAllah gambar yang dah siap akan saya hantar tak lama lagi,cuma harap bersabar kerana custom album lewat sikit (nak buat yang ok) Adah, Alyfee...Selamat pengantin baru buat kalian.



Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Tuesday, December 22, 2009

Erratul Shela Dan Mohd Nafis

Hurmmm...Shela dan nafis, Assalamualaikum. Saya baru sempat edit gambar ya all berdua. Haiiii...amik masa panjang sama macam tarik nafas gayanya. Tapi takpe biar lambat asal selamat. Cuma tulah, saya minta maaf sesangat kerana lewat saya siapkan gambar majlis tempohari. Ada sorang lagi pengantin pun kena tunggu ok (Idah dan yazem) dah call dah sms tanya bila lagi...itulah saya kata, bulan 12 ni memang ramai orang naik pelamin, kena ikut turn lah saya siapkan satu persatu. Kalau gelojoh nanti tak cantik pulakkan? Ok so kat sini ada couple of Shela and nafis memories pics yang saya sempat buat. Haritu ada sorang kenalan ni tanya saya letak gambar yang edit semua ke? Jawab saya tak...ada yang original terus dari DSLR saya resize je. Hurmmm gambar potong dan tampal???eh eh...taknak lah camtu, biar original lagi bagus...Selepas ni ada lagi enty utk 3 pasangan chinta sejati nak kena buat...takpe, saya buat man mannn...Ok last word on this moment...TQVM ya all. (dah pukul 3pagi ni...)





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

Monday, December 21, 2009

Awwal Zulfa Dan Nursyakira

Sesibuk manapun saya tetap nak edit gak gambar insan tersayang ni. Awwal Zulfa dah nak masuk 3tahun tahun depan...Awwal dah besar bukan baby lagi. Gambar yang satu lagi gambar Nursyakira...pun dah besar jugak...Tadi Shela sms tanya gambar dah siap lum?. tanya lagi tentang enty gambar majlis haritu..alamak shela...tengah edit lagi la walaupun saya outstation..but dont worry KB tolong saya buat yang lebih baik utk kesan khas gambar ya all berdua...InshaAllah! sabar sikitttt je lagi.

Sunday, December 20, 2009

Azrul & Diana Memories

Wahhh...dah dekat 3 minggu diorang kawen baru pagi buta ni sempat update gambar Diana dan Azrul kat sini. Emm, dah tak sabar dah sedara mara, keluarga dan semua pihak nak tengok gambar majlis tempohari. Bukan main meriah lagi siap ada zapin import dari jauh tu..kalau tak silap haritu persembahan silat pun tak ketinggalan memeriahkan lagi hari berbahagia pasangan pengantin ini. As usual lah kiranya...kesibukkan saya, kesana kemari sampai tak sempat nak berbual panjang. Minggu ini paling ramai orang naik pelamin, cuaca pulak musim tengkujuh...terpaksalah jawab sendiri segala persoalan. Ok lastly haritu saya sempat ajak Ijat dari Batu Pahat sertai saya amik gambar kat Jasin..well kira oklah tu. Dah upload gambar nanti bagitau k...Hurmmm, ramai jugak jumpa orang dan yang paling last saya jumpa KB! nanti lah baru saya update sebab gambar Shela ngan Nafis pun tak sempat lagi nak edit..alamakkkk u all...sorry sangat2..nanti saya sms bila dah upload k...Esok? outstation lagi...






Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783