Wednesday, February 25, 2009

Awwal Zulfa's Potrait

Antara gambar-gambar potret dan custom album keluarga yang sempat saya upload diruangan ini.

Awwal Zulfa
14hb JUN 2007
01:45am
Hospital Pakar Sultanah Fatimah Muar









______________________________________________________________________________________
ADStudio
www.rekagrafik.net
019-6502783

Warkah dari Along

Pada malam berzanji, abg Wan datang amik gambar. Terasa macam Ikin & Mawi pulak... : P tapi apapun rasa seronok sebab dapat b'kenalan dengan jurugambar yang sporty seperti Cik Wan...

Hari ni pada 25.2.09 saya menerima senaskah gambar costum album p'khwinan saya. Saya mengucapkan jutaan terima kasih terutama pada Cik Ad sebab dia penaja utama custom ni.

Tentang custom ini, saya xde komen ape2. Sebabnya tak terucap tengok gambar kahwin cantik, art...pastu warna warni. Berpatutan dengan apa yang diminta...
Time kasih dari Kak Cik. (adik pengantin yang comel).

Signature
( Nur Aisyah Abu Shah )
- Pengantin anggun-


Add Image

Monday, February 16, 2009

Updated Annie Dan Nasreq

Beberapa shot yang saya update untuk tatapan handai taulan pasangan ini. Terima kasih kepada semua menjayakan majlis perkahwinan Annie dan Nasreq tempohari. Kami sangat menghargainya!



Sunday, February 15, 2009

Majlis Perkahwinan Annie Dan Nasreq

Tanggal 14hb Febuari 2009 hari bersejarah buat pasangan ini. Pernikahan mereka telah berlangsung pada akhir tahun lalu pada 6hb Disember 2008. Saya sempat upload beberapa foto yang saya dan rakan seperjuangan dalam ADS di majlis berlangsungnya persandingan pasangan sedondon ini. Murah rezeki kata orang2 lama....InshaAllah ada banyak lagi gambar2 yang diminta saya paparkan cuma masa je yang selalu cemburu pada kita kan?. Kepada pasangan pengantin terima kasih banyak2 tak lupa juga buat Ain(dulu saya tangkap gambar kawin awak sekarang dah jadi mak andam ye...bravoooo) terima kasih dan sory tempohari saya terlupa bawa copy CD yang Ain minta. Rasanya Ain nak datang Muar kan untuk melawat ADS? Jom! Nas, Jom ajak kawan2 dari MHCC tengok gambar kawin awak! :)

Annie...tunggu ye costumnya dalam sebulan lagi...biasalah, yang ter ter terbaik saja untuk yang terbaik! Dah siap saya call Annie dan Nas.

Sunday, February 8, 2009

Refresh02

Dah lama juga kami tidak menjengah ke kampung. Ada masa hujung minggu ini kami sekeluarga balik ke negeri sembilan bertemu orang yang tersayang. Biasanya kami sibuk dengan urusan studio dan pelanggan yang datang serta temujanji yang kadang2 tu no time limit kata orang jawa. Walaupun sekadar sehari semalam kami di kampung sempat jugalah ambil gambar2 floral yang ditanam mertua dihalaman rumah mereka. Memang banyak bunga2 sebagai penghias laman dan bukan itu saja pokok buah2an pun ada. Hari ini saya ajak semua untuk berehat sebentar dari kesibukkan masing2 dan sama2 menatap keindahan ciptaan Tuhan. Sekali sekala kita patut refresh kembali and try to think or find something new. Kami tahu selepas ini kami akan menghadapi event yang lebih besar lagi InshaAllah, makanya persediaan sebelum ia datang nanti sangat penting. Banyak gambar2 floral yang saya paparkan melebihi gambar2 pelanggan kami disini...kenapa? biasalah...

TerimaKasihNoraDanFauzi

Terima kasih kepada Nora dan Fauzi kerana menjemput kami di majlis persandingan kalian berdua. Alhamdullilah semuanya sudah pun selesai dan kalian telah menerima foto kenangan dari kami. Terima kasih juga kepada mak ayah Nora yang memberikan layanan terbaik di majlis dan juga ketika penyerahan dilakukan tempohari. InshaAllah utk Fauzi kad kahwin tu saya akan buat design dulu nanti Fauzi datang studio k utk tengok dulu sebelum saya print nanti.


Tuesday, February 3, 2009

Majlis persandingan syed Shamsul dan Syarifah Farina telah berlangsung pada 24hb jan 2009 dengan penuh meriah. Ramai kenalan pasangan serta sanak saudara yang hadir di majlis ini dan yang menarik adalah pakaian keturunan arab yang dipakai oleh pihak perempuan sedondon.Terima kasih kepada En.Aziz yang menyediakan pelamin utk pasangan ini dan juga menjemput kami menyertai majlis ini. Terima kasih juga buat Syed Shamsul dan Syarifah Farina kerana tahan panas waktu sesi fotografi dijalankan.

Majlis kedua adalah majlis pernikahan dan persandingan pasangan qute iaitu Mohd Fauzi dan Norafizah. Berlangsung selama dua hari pada 31hb jan hingga 1hb feb yang lalu. Fauzi ni malu2 orangnya tapi pandai pikat hati dan pandai possing. Begitu juga dengan Norafizah yang kekok waktu fotografi tapi akhirnya foto kalian sangat memuaskan hati. Terima kasih kepada Manja Bridal yang menyediakan pelamin dan andaman. InshaAllah Nora gambar kalian berdua sudah dalam cetakkan harap bersabar k.Dah siap kami akan hantar kepada kalian. Kepada pengapit lelaki yang esok lusa akan bertunang so tahniah dan semoga cepat naik pelamin. Terima kasih atas kerjasama penuh dan penghargaan yagn diberikan. Sanak saudara Nora dan Fauzi boleh tengok foto disini cuma kalau nak lebih kenalah pinjam album fotonya dari Nora k.

Ini adalah gambar keluarga cikgu Suriati. Gambar ini diambil pada hari jumaat yang lalu sementara anaknya masih dalam cuti belajar di Indonesia. Selepas buat editing cikgu menyuruh saya tunjuk dulu sebelum print dan alhmamdullilah tiada masalah dengannya. Agak sukar utk saya captured gambar kanak2 almaklumlah anak kecil happy go lucky. Apapun semuanya saya dah settlekan dan softcopy pun dah sampai ke Indonesia kan cikgu? Terima kasih semua sebab possing menarik tempohari. Oh ye sebelum terlupa kalau nak beli barangan halal keluaran HPA bolehlah call cikgu Suriati di talian 0196852333. (cikgu nanti saya datang beli sos 3 botol)