Monday, December 14, 2009

Outdoor photography

Wahhhh...dah dekat seminggu gak tak updater..sorry ya all..too busy workin outdoor with my friends...couple a day yang lalu saya ke Johor Bahru bikin outdoor punya mural with Uncle Sam as a professional Muralis. As usually bulan cuti sekolah ni mmg banyak gambar pengantin yang kena handle. Gambar outdoor Diana dan Azrul pun tak sempat update lagi (sorry ya all ) inshaAllah akan di update jugak kat sini. Haritu dapat sms dari Azrul yang dah tak sabar nak tengok gambar majlis kawin tempohari...heee, kena sabar gak sebab susunan aturan edjustsan kena bebetul. Last, ini gambar yang saya ngan e-qasih shoot kat tepi sungai. Ada shot yang lain tapi saya pilih yang ini. Second last saya baru je gi shoot gambar kahwin Shella ngan Nafis...emmm dah bayar habis pun cost gambar tu. Thanks Shella dan nafis...gambar?lepas saya outstation minggu depan la baru sempat update.. nanti saya sms bagitau k.





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: