Tuesday, December 22, 2009

Erratul Shela Dan Mohd Nafis

Hurmmm...Shela dan nafis, Assalamualaikum. Saya baru sempat edit gambar ya all berdua. Haiiii...amik masa panjang sama macam tarik nafas gayanya. Tapi takpe biar lambat asal selamat. Cuma tulah, saya minta maaf sesangat kerana lewat saya siapkan gambar majlis tempohari. Ada sorang lagi pengantin pun kena tunggu ok (Idah dan yazem) dah call dah sms tanya bila lagi...itulah saya kata, bulan 12 ni memang ramai orang naik pelamin, kena ikut turn lah saya siapkan satu persatu. Kalau gelojoh nanti tak cantik pulakkan? Ok so kat sini ada couple of Shela and nafis memories pics yang saya sempat buat. Haritu ada sorang kenalan ni tanya saya letak gambar yang edit semua ke? Jawab saya tak...ada yang original terus dari DSLR saya resize je. Hurmmm gambar potong dan tampal???eh eh...taknak lah camtu, biar original lagi bagus...Selepas ni ada lagi enty utk 3 pasangan chinta sejati nak kena buat...takpe, saya buat man mannn...Ok last word on this moment...TQVM ya all. (dah pukul 3pagi ni...)





Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: