Monday, December 21, 2009

Awwal Zulfa Dan Nursyakira

Sesibuk manapun saya tetap nak edit gak gambar insan tersayang ni. Awwal Zulfa dah nak masuk 3tahun tahun depan...Awwal dah besar bukan baby lagi. Gambar yang satu lagi gambar Nursyakira...pun dah besar jugak...Tadi Shela sms tanya gambar dah siap lum?. tanya lagi tentang enty gambar majlis haritu..alamak shela...tengah edit lagi la walaupun saya outstation..but dont worry KB tolong saya buat yang lebih baik utk kesan khas gambar ya all berdua...InshaAllah! sabar sikitttt je lagi.

No comments: