Monday, November 30, 2009

Larut

Salam to all my friend and blogger serta semua je yang melawat blog ini. Ya memang benar dah seminggu saya tak update layar disini, dari segi masa, tenaga, kehendak, dan segala macam yang kita tempuhi setiap hari membuatkan saya tak sempat nak update apa2 perkembangan saya dengan kawan2. Sekarang ni pun dah mencecah pukul 5 pagi baru saya dapat bukak laptop ni utk melayari internet. Semalam, haritu, kelmarin pun tidur lewat, menyiapkan custom album, design, drawing, fotografi, layan panggilan, terima tempahan, merancang jadual dan nampak sibuk je kan...Apapun haritu saya datang ke Semerah Batu Pahat sekali lagi..malam nikah Ella dan Rahmat (duda anak dua) dan sebahagian gambarnya saya upload disini. Walaupun dah pernah bersalam tangan dengan Tok Imam pun Rahmat masih gugup berdebar...Tahiah Rahmat...Selamat Pengantin Baru dari saya.

Ni satu lagi update dari saya...Studio Shooting telah pun diadakan pada malam EidulAdha tempohari...Turut hadir Bro Siddiq, Uncle Sam, dan Hakim Salleh dalam sesi ini termasuk saya dan Zaitun MS (my wife and Awwal also tak ketinggalan nak join gak) Ok gud! Thanks to all yang terlibat termasuk pak Andam tukang solek. well, utk malam ini (pagi dah ni) cukuplah dulu..esok lusa saya update lagi sesi studio foto Diana dan Ijoy InshaAllah...till the end...save the best for the last...Daaaa!




Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: