Tuesday, November 17, 2009

Isu Mingguan

Kali ini saya menjadi pengikut kepada HakimSalleh (photographer) ke majlis perkahwinan Aida Dan Azlee yang telah diadakan di Semerah batu Pahat. Bertolak pukul 845 pagi tiada masalah cuma bila dah akhir2 tahun cam gini musim hujan itu lumrah. Semasa pengantin berarak hujan yang rintik2 tadinya mulai terasa renyai dan mencurah2. Ok so untuk sesi outdoor tu kami just cari sebuah pondok di tepi sawah. Oleh kerana hujan makanya sesi yang bersemangat itu agak terganggu sedikit. Walaubagaimanapun ianya berjalan dengan baik dan dapat jugak beberapa shot yang baik. Selesai sesi fotografi kami terus ke Batu Pahat berjumpa dengan kenalan yang telah lama tidak saya jumpa iaitu Izat dan isterinya Ayu serta keluarga diorang...lama saya tak jumpa kawan nih dan kini ada perkembangan terbaru buat diorang. InshaAllah skill dan teknik fotografi yang diorang sedang ceburi kini akan meningkat ketahap yang terbaik. Semoga sukses! Kat bawah ni ada beberapa je shot yang saya paparkan di majlis perkahwinan Aida dan Azlee. Selamat pengantin baru buat kalian.

Ini gambar Awwal Zulfa ketika turut serta dalam majlis perpisahan Pn. Kamaliah dan Mohd Nasir. Pn. Kamaliah naik pangkat la...tahniah! Sukses selalu Puan dan terima kasih utk segalanya....Gambar yang lain ada di FaceBook.



Wedding Photographer
Art And Designer
Potrait Sketching and Painting
www.rekagrafik.net
WanZs : 019-6502783

No comments: