Saturday, September 26, 2009

Syaza Dan Man

Bertolak dari pusat pukul 630 pagi ke lokasi akad nikah Syaza dan Man yang berlangsung di Masjid Jamek Batu Pahat. Sejak malam tadi mata tak dapat tidur lena sebab dah mula fikir apa akan berlaku dan langkah2 yang patut semasa shooting sedang dijalankan nanti. Ketika drive debaran jantung rasa gugup juga..almaklumlah bila ada sesi photography je macam2 kena fikir...Waktu nikah ditetapkan pukul 8 pagi, dan kali ini masa betul2 tepat...Tuan Qadhi pun datang tepat pada waktunya...mungkin sebab ramai yang akan dinikahkan pada pagi ini...Dengan sekali lafas je Man dah jadi suami orang...Sebelum nikah tu saya bagi thumb up pada Syaza tanda semuanya akan selesai dengan lancar dan dipermudahkan...(juga maksud saya tahniah Syaza..awak akan bergelar isteri sebentar lagi...) Selesai kat Masjid Jamek BP tu majlis makan damai diadakan kat rumah Syaza...everything going under control sampailah tengahari Uncle Sam datang nak join shooting majlis ni...ok not bad...ramainya kawan2 Syaza yang datang...sebagai tanda ucapan tahniah Syaza dan Man kerana telah mengakhiri zaman bujang...Then another story, meet Diana, Takwa, Fiee (mungkin salah eja namanya) dan ramai lagilah...another good guy saya jumpa dan teman berceloteh...Mr. Zaidi (or maybe Zaini)...Thanks alot..and to all yang sempat saya jumpa...Terima kasih banyak2...Tak sempat nak amik gambar outdoor atau bawa lari pengantin lama2...abah dah call suh balik...

1 comment:

Anonymous said...

salam...pembetulan sikit ye encik fotografer...JUST MARRIED not JUST MARRIAGEtime kasih =D