Friday, July 10, 2009

Selamat sampai

Alhamdulillah semua kerja2 untuk bulan JUN telah selesai pada hari ini. Gambar2 dan Album pelanggan dah pun di hantar kepada pemiliknya dan rasa lega bila kerja yang banyak telah dibereskan dengan lancar. Pun begitu setiap sesuatu itu memerlukan pengorbanan tak kiralah dengan apa sekali pun, kesihatan, masa, tenaga dan idea yang sentiasa melakukan kelainan utk setiap pelanggan. Saya pasti dan yakin setiap hasil kerja utk setiap pelanggan mempunyai perbezaan ketara dari segi olahan dan susunan album mereka. Itulah yang membuatkan kami berbeza dan unik disini. Mungkin ada orang tertanya2 apa bestnya kami ni? emmm...payah sikit nak jawab melainkan kena tengok dengan mata kepala sendiri hasil album atau gambar yang sememangnya saya tidak pernah paparkan di blog ini. Hurmmm...hihi, biarlah ia menjadi rahsia saja... Ok, masa pun dah suntuk utk saya berehat malam ini, sedar tak sedar dah dekat pukul 2....esokkkk, bangun awal utk amik gambar lagi. DSLR belum lagi di pek...bateri belum lagi di cas...apalah...untill the end...selamat malam dan rajin2 la tengok blog ni...mana tau kot2 tersiar gambar2 yang menjadikan kami disini mampu berdiri tanpa ada mak andam yang rekomen..heee entahapahapa merepek la....nite.

Rizal dan Huda ketika menerima Album gambar mereka di ADS

Bro Siddiq ( Photographer )





2 comments:

amirudin amat said...

nice shoot....
tapi pandangan saya... sesiapa pun yg recomandkan kita pada customer.. itulah rezeki namanya...
Just Do It

Anonymous said...

WanZs...Teruskan usaha lagi.Selamat berjaya