Thursday, July 23, 2009

Aku Penghibur

Dah beberapa kali Bro Sham ni datang ADS tapi tak pernah shot kat backdrop hitam kali ni saya dapat shot beberapa keping gambar beliau. Bertemakan Aku Penghibur Bro Sham yang petah bermain dengan alat muzik ni beraksi dihadapan lensa. Nah ini dia salah satu gambar yang saya paparkan buat Bro Sham ni. Kalau request lagu cakap je lagu apa yang beliau takleh main...Percaya atau tidak memang beliau pro dalam muzik ni...kalau dengar sentuhan berapinya pasti ingat GNR, Broery Marangtikha, Deep Purple, Awie dan banyak lagi lah sedang beraksi akustika! yang bener niii...


No comments: