Sunday, April 5, 2009

Epul Dan Anis

Majlis dirumah pengantin lelaki iaitu Saiful Fadzly telah berlangsung pada 5HB APRIL 2009. Bermula pada pukul 11pagi lagi para hadirin telah memenuhi ruang santapan dan juga skuad muzikal dari belia Tg Agas sudah pun memainkan lagu secara live. Seronok apabila sekali sekala kita diperdendangkan dengan muzik asli orang melayu. Performance diorang yang main muzik pun baik dan dapat markah tinggi kalau masuk pertandingan ni. Cuaca panas yang kadang- kadang mendung tu menyebabkan peluh mula menitis ke bumi ( tak tahan panas kot) yelah apa taknya lapisan ozon skrg ni dah semakin nipis! Apapun saya dah bersedia utk thangkap gambar majlis ni. Sehingga majlis makan damai selesai Saiful Fadzly yang suka tersenyum tu ajak kengkawan beliau bergambar sakan...alahai penat suh action janganlah cam cangkul bro! ROCKlah sikit baru happening tak lah macam tersampuk kacang je. hurmmm...Yang bestnya all girls yang reramai tu mmg classs! Good acting. Beberapa keping gambar ni saya siarkan kat sini. Kepada Emi dari Larkin Johor yang sms saya ajak datang malam ni ada kugiran ye...maaflah tak sempat sebab nak buat editing gambar2 ni semua. Thanks sebab jemput saya ye, enjoice!







______________________________________________________________________________________
ADStudio

No comments: