Sunday, February 15, 2009

Majlis Perkahwinan Annie Dan Nasreq

Tanggal 14hb Febuari 2009 hari bersejarah buat pasangan ini. Pernikahan mereka telah berlangsung pada akhir tahun lalu pada 6hb Disember 2008. Saya sempat upload beberapa foto yang saya dan rakan seperjuangan dalam ADS di majlis berlangsungnya persandingan pasangan sedondon ini. Murah rezeki kata orang2 lama....InshaAllah ada banyak lagi gambar2 yang diminta saya paparkan cuma masa je yang selalu cemburu pada kita kan?. Kepada pasangan pengantin terima kasih banyak2 tak lupa juga buat Ain(dulu saya tangkap gambar kawin awak sekarang dah jadi mak andam ye...bravoooo) terima kasih dan sory tempohari saya terlupa bawa copy CD yang Ain minta. Rasanya Ain nak datang Muar kan untuk melawat ADS? Jom! Nas, Jom ajak kawan2 dari MHCC tengok gambar kawin awak! :)

Annie...tunggu ye costumnya dalam sebulan lagi...biasalah, yang ter ter terbaik saja untuk yang terbaik! Dah siap saya call Annie dan Nas.

4 comments:

anne_wawa said...

canti gambarnyer....sb kapel tu yg romantik...hehe..

anne_wawa said...

majlis yg sederhana tp meriah...cantik gmbarnya

mohdnasreq said...

hehe.....thanks wan,i dont know what to say............

www.rekagrafik.net said...

To Anne, thanks coz leave your comment also spend your time here...InshAllah gambar2 awak saya akan emel nanti.

To Nesreq, Heyyy Nas amacam? dah tengok MHCC tu?saya ada upload gambar kawin Nas tempohari tapi taktaulah lepas ke idak oleh moderator nya tu...anyways thanks alot. Costum album tu dah hantar print..InshaAllah dua minggu lagi siaplah ni. nanti saya call k. Kim salam Annie