Tuesday, February 3, 2009

Majlis persandingan syed Shamsul dan Syarifah Farina telah berlangsung pada 24hb jan 2009 dengan penuh meriah. Ramai kenalan pasangan serta sanak saudara yang hadir di majlis ini dan yang menarik adalah pakaian keturunan arab yang dipakai oleh pihak perempuan sedondon.Terima kasih kepada En.Aziz yang menyediakan pelamin utk pasangan ini dan juga menjemput kami menyertai majlis ini. Terima kasih juga buat Syed Shamsul dan Syarifah Farina kerana tahan panas waktu sesi fotografi dijalankan.

Majlis kedua adalah majlis pernikahan dan persandingan pasangan qute iaitu Mohd Fauzi dan Norafizah. Berlangsung selama dua hari pada 31hb jan hingga 1hb feb yang lalu. Fauzi ni malu2 orangnya tapi pandai pikat hati dan pandai possing. Begitu juga dengan Norafizah yang kekok waktu fotografi tapi akhirnya foto kalian sangat memuaskan hati. Terima kasih kepada Manja Bridal yang menyediakan pelamin dan andaman. InshaAllah Nora gambar kalian berdua sudah dalam cetakkan harap bersabar k.Dah siap kami akan hantar kepada kalian. Kepada pengapit lelaki yang esok lusa akan bertunang so tahniah dan semoga cepat naik pelamin. Terima kasih atas kerjasama penuh dan penghargaan yagn diberikan. Sanak saudara Nora dan Fauzi boleh tengok foto disini cuma kalau nak lebih kenalah pinjam album fotonya dari Nora k.

Ini adalah gambar keluarga cikgu Suriati. Gambar ini diambil pada hari jumaat yang lalu sementara anaknya masih dalam cuti belajar di Indonesia. Selepas buat editing cikgu menyuruh saya tunjuk dulu sebelum print dan alhmamdullilah tiada masalah dengannya. Agak sukar utk saya captured gambar kanak2 almaklumlah anak kecil happy go lucky. Apapun semuanya saya dah settlekan dan softcopy pun dah sampai ke Indonesia kan cikgu? Terima kasih semua sebab possing menarik tempohari. Oh ye sebelum terlupa kalau nak beli barangan halal keluaran HPA bolehlah call cikgu Suriati di talian 0196852333. (cikgu nanti saya datang beli sos 3 botol)

2 comments:

Anonymous said...

Salam. Saya dah tgk album kahwin. The photo editing semua cantik2. Thank you so much.

-sh. farina-

WanZs said...

To Farina and Shamsul..thanks alot for visit this blog. We hope you all sucsess always...don't forget to send us couple pics of your baby soon. thank you very much.