Wednesday, December 3, 2008

ADS

Dengan lafaz Bismillah kami membuka bicara kali ini dan dengan rasa syukur atas nikmat yang diberikan Allah dapat menulis dalam blog meebandungsirehjunjung dan berkesempatan untuk pengenalan berkenaan ADS. Alhamdulillah juga ADS diberitahu bahawa beberapa para blogger dan rakan yang sering menjenguk dan mengikuti perkembangan ADS ini...terima kasih kami ucapkan. Tidak ketinggalan kepada para pelanggan yang telah pun berkerjasama sebelum ini juga kepada yang bakal mendapatkan hasil kerja tangan dari ADS inshaAllah sama-sama mendapat penjelasan berkenaan kerja-kerja hasil sentuhan ADS ini.

Before we continue lebih lanjut kami perkenalkan ADS ini adalah nama bagi studio kami berpusat di Muar Johor. Untuk alamat lengkap bolehlah layari www.rekagrafik.net(laman web rasmi ADS). Sebelum tertubuhnya ADS kami telah mula menjalankan urusniaga melalui internet dengan menggunakan laman web www.rekagrafik.net sebagai laman web rasmi kami. Dengan moto "MEWARNAI ASPIRASI KEHIDUPAN"(bukan mudah untuk kita perah otak menghasilkan sesuatu jenama kan?) Kami menghasilkan produk dan juga design kad banner banting termasuk tempahan dari web web rakan yang telah mengenali kami. Selain itu kami juga telah menyediakan perkhidmatan lukisan potret serta sketching dan alhamdullilah berkat hasil usaha bahagian pemasaran iaitu saudara Naim kami berjaya memperkenalkan perkhidmatan kami kepada ramai pelayar-pelayar internet.

Selama 3 tahun kami melakukan pelbagai perubahan demi perubahan untuk kepuasan hati para pelanggan kami dan sehingga kini kami telahpun menetapkan satu lokasi khusus untuk kerja-kerja produk dan design disamping memberi kemudahan kepada pelanggan kami datang serta melihat sendiri hasil kerja kami. Maka dengan itu tertubuhlah ADS.

Disini kami memberikan perkhidmatan bukan saja dari sudut fotografi majlis perkahwinan sahaja tetapi lebih dari itu. Almaklumlah latar belakang kami adalah orang yang pernah berkecimpung dalam pembikinan filem dan penerbitan maka jiwa kami dan keinginan kami tetap pada dunia seni. InshaAllah jika diizinkan Tuhan kami akan melangkah ke satu lagi tahap dan akan menambah satu lagi dari beberapa perkhidmatan kami.

Kepada para pengunjung yang ingin melihat sendiri hasil kerja kami yang kami tidak siarkan disini bolehlah datang terus ke ADS dan lihatlah bagaimana kami menghasilkan produk dan perkhidmatan kami. Sebelum mengakhiri catatan kali ini saya lampirkan sesuatu untuk tatapan.

Foto pengantin itu bukan saya punya, ia milik seorang photographer dari melaka iaitu saudara Sabri Ahmad. Kami mendapatnya dari pihak pengantin yang berminat dengan hasil kerja kami maka dengan izin kami mohon ianya di siarkan disini.


Ini adalah antara poskadkahwin tempahan terus dari pelanggan kami. Sekian

No comments: