Wednesday, November 19, 2008

HDR punya pasal

Salam to all, semoga ceria lagi hari ini.Walaupun kengkadang raining but its ok because life must go on and moving foward not backward.Hehe..speaking pun terabur hambur, sory guys...
Tengah sibuk menyibuk dengan kerja fotografi ni terpanggil pulak untuk ambil tahu dan jaga tepi kain berkenaan HDR lah pulak. Mana tidaknya kengkawan ramai yang shoot cantik mantik dan bagi preview gambar HDR yang diorang snap...terus teringin nak cuba buat HDR. hasilnya? Tulah, harap kengkawan diluar sana bagilah komen tentang HDR palsu ni...entah jadi entah kan tidak kata Dato S M Salim...HDR punya pasal.

Dalam sibuk menyibuk tentang HDR ni sempat jugak menyiapkan Wedding Album untuk Mr. Guna dan isterinya Avelyne Sasha yang berlangsung pada 15hb November 2008....Alhamdullilah siap juga dan bolehlah saya hantar kepada tuannya.Anyways selamat berbahagia buat Mr. Guna dan beloved wife Mrs. Avelyne!


No comments: