Tuesday, November 6, 2018

Hidayati&Hazrin

Salam to all my fans, sorry aku terlalu sibuk dengan kerja2 fotografi perkahwinan tak sempat aku nak update selalu blog meebandungsirehjunjung ni. Ni bulan 11 hingga 1 2019 aku kena selesaikan banyak album pengantin yang telah menempah perkhidmatan fotografi kahwin dengan aku dan kawan2. Kepada pengantin yang aku tak up gambar tu harap maaf aku cuba usahakan ya. Kepada Hidayati TERIMA KASIH sebab percaya aku sebagai jurugambar majlismu. Kepada Hazrin TAHNIAH awak dah bergelar suami kepada Hidayati. Doa aku semoga segala urusanmu diberi keberkatan hingga ke akhir hayati, AMIN.



Tuesday, October 9, 2018

PROMO2019 BERMULA

Promosi untuk pakej 2019 sudah dibuka kepada bakal pengantin yang akan melangsungkan majlis perkahwinan, majlis pertunangan atau pun majlis bersunat pun jalan takde hal boleh runding punya. Seperti biasa bolehlah mula hubungi saya Aizat dan juga saudara sepusat seposen saya lain mak bapak asing2 tu ya. Nombornya 019-650 2783 dan 011-2587 5449. Jangan cakap adek x payong



Thursday, September 27, 2018

PROMO2019 BERMULA

Promosi untuk pakej 2019 sudah dibuka kepada bakal pengantin yang akan melangsungkan majlis perkahwinan, majlis pertunangan atau pun majlis bersunat pun jalan takde hal boleh runding punya. Seperti biasa bolehlah mula hubungi saya Aizat dan juga saudara sepusat seposen saya lain mak bapak asing2 tu ya. Nombornya 019-650 2783 dan 011-2587 5449. Jangan cakap adek x payong!

Sunday, September 16, 2018

Tempahan Editing Foto Perkahwinan

Boleh hubungi atau whatsapp 019-6502783 untuk tempahan album perkahwinan,editing dan printing.TQ

Tuesday, August 21, 2018

Hot Date

Tahniah pada semua pasangan yang bertunang dan yang melangsungkan perkahwinan kalian, moga2 dengan kehadiran saya dimajlis kalian dapat memeriahkan suasana hari bahagia kalian, terima kasih kepada semua yang telah menempah saya dan rakan2 jurugambar dari meebandungsirehjunjung ini. Ramai nak sebut nama2 semua terima kasih, harap bersabar menunggu album perkahwinan kalian siap dalam sebulan dua ini ya!