Friday, April 27, 2018

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2017

Anugerah kepada guru2 yang cemerlang terbilang untuk tahun 2017 diadakan di Sekolah Menengah Sains Muar. Tahniah cikgu!

Wednesday, March 28, 2018

Adha & Azie

Sebelum mula shoot outdoor di Sri Medan Batu Pahat...test3 dulu...

Tuesday, March 6, 2018

Stok Album Mockup 10 X 15 TERHAD

Stok terhad kepada 3 pasangan sahaja harap maklong...
jurugambarmuar #fotokahwin #albumkahwin #majlis #fotografer #perkahwinan #andaman #mockupalbum #photographer #wedding #johor 

Tuesday, February 27, 2018

Saturday, February 10, 2018

Hanya Untuk Yang Betuah

Pengumuman : Salam alls, nak boitaw ni ha yang dah ngoder Photobook tu dapat Canvas Frame 12 X 18 den boi ni ha percuma je, bukan ade promo pon dari blog ni xdak, tapi tiap2 tahun mistiii ada bagi bende lebih kat korang yang bertuah. Yang tahun ni dapat canvas frame, tahun lepas ada yang dapat album lebih baik tapi harga bajet2 punya, ada yang dapat harga shoot n burn tak masuk akal..tulah, kena rajin3 bertanya sebab bendealah macam ni diberi atas keikhlasan bukan ade promo2 xdenye. oklah.. ni ha bulan february ni dah tinggal berapa hari je lagi...grab la kalau nak..gambar confirm cantik nanti gue bagi tunjuk hakak yang dah tengok lebem gue ni k. k bye!