Wednesday, December 5, 2018

Majlis Perkahwinan Syuhada & Zallie

Tahniah kepada pasangan pengantin yang telah selamat melangsungkan majlis perkahwinan tahun ini. Seperti biasa ucapan dari kami moga2 beroleh rezeki yang melimpah ruah lagi barakah. Amin...Terima kasih pada yang telah menempah untuk tahun 2019. InshaAllah album2 kalian akan ditouchop oleh otai foto album perkahwinan 2Click. Pasti lebih padu.

Monday, November 26, 2018

Jurugambar Perkahwinan 2CLICK

Untuk tempahan 2019 pakej2 perkhidmatan fotografi perkahwinan sudah dibuka seawal bulan lepas. Album kemas kualiti cantik gerenti puas hati. Hubungi 019-6502783 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan majlis kalian tahun depan dan dapatkan canvas frame secara percuma.TQ

Sunday, November 18, 2018

Jurugambar Perkahwinan 2CLICK

Untuk tempahan 2019 sudah dibuka, Hubungi atau Whatsapp di talian 019-650 2783. TQ

Tuesday, November 6, 2018

Hidayati&Hazrin

Salam to all my fans, sorry aku terlalu sibuk dengan kerja2 fotografi perkahwinan tak sempat aku nak update selalu blog meebandungsirehjunjung ni. Ni bulan 11 hingga 1 2019 aku kena selesaikan banyak album pengantin yang telah menempah perkhidmatan fotografi kahwin dengan aku dan kawan2. Kepada pengantin yang aku tak up gambar tu harap maaf aku cuba usahakan ya. Kepada Hidayati TERIMA KASIH sebab percaya aku sebagai jurugambar majlismu. Kepada Hazrin TAHNIAH awak dah bergelar suami kepada Hidayati. Doa aku semoga segala urusanmu diberi keberkatan hingga ke akhir hayati, AMIN.



Tuesday, October 9, 2018

PROMO2019 BERMULA

Promosi untuk pakej 2019 sudah dibuka kepada bakal pengantin yang akan melangsungkan majlis perkahwinan, majlis pertunangan atau pun majlis bersunat pun jalan takde hal boleh runding punya. Seperti biasa bolehlah mula hubungi saya Aizat dan juga saudara sepusat seposen saya lain mak bapak asing2 tu ya. Nombornya 019-650 2783 dan 011-2587 5449. Jangan cakap adek x payong



Thursday, September 27, 2018

PROMO2019 BERMULA

Promosi untuk pakej 2019 sudah dibuka kepada bakal pengantin yang akan melangsungkan majlis perkahwinan, majlis pertunangan atau pun majlis bersunat pun jalan takde hal boleh runding punya. Seperti biasa bolehlah mula hubungi saya Aizat dan juga saudara sepusat seposen saya lain mak bapak asing2 tu ya. Nombornya 019-650 2783 dan 011-2587 5449. Jangan cakap adek x payong!