Saturday, February 10, 2018

Hanya Untuk Yang Betuah

Pengumuman : Salam alls, nak boitaw ni ha yang dah ngoder Photobook tu dapat Canvas Frame 12 X 18 den boi ni ha percuma je, bukan ade promo pon dari blog ni xdak, tapi tiap2 tahun mistiii ada bagi bende lebih kat korang yang bertuah. Yang tahun ni dapat canvas frame, tahun lepas ada yang dapat album lebih baik tapi harga bajet2 punya, ada yang dapat harga shoot n burn tak masuk akal..tulah, kena rajin3 bertanya sebab bendealah macam ni diberi atas keikhlasan bukan ade promo2 xdenye. oklah.. ni ha bulan february ni dah tinggal berapa hari je lagi...grab la kalau nak..gambar confirm cantik nanti gue bagi tunjuk hakak yang dah tengok lebem gue ni k. k bye!

Friday, February 2, 2018

Editing Fotokahwin / Album Pengantin / Canvas Frame

Dah lama tak buat style macam ni, gambar ni gambar pengantin belum bersedia, aku pon tengah setting kamera dan lampu la masa ni, saja buat editing macam ni tiba2 terasa teringin bila dengan lagu Shima ni ha...hahahaha. Korang boleh follow ig tengok ig aku utk gambar selain gambar kawen la kat _2click
ade sesapa nak edit gambar pengantin macam ni ke? korang tau kan nombor mana yang boleh korang contact...k bye.

Wednesday, January 31, 2018

Instagram meebandungsirehjunjung

Blog hasil2 fotografi di meebandungsirehjunjung hampir 90% adalah tentang majlis perkahwinan. Harini korank boleh tengok kat IG pulak gambar2 selain gambar kahwin key...

IG : _2click
"Behind the scene there was a hand working for it"